E2y

Slik inkluderer ditt kjæledyr på ferie feiringer

Familier som elsker sine kjæledyr inkluderer ofte sine kjæledyr under ferie feiringer. De blir behandlet som viktige medlemmer av husstanden. Faktisk noen hundeeiere gå så langt som å kle opp sine kjæledyr i søte små antrekk som snakker om ferien blir feiret.

Slik inkluderer ditt kjæledyr på ferie feiringer. Kle opp kjæledyret ditt.
Slik inkluderer ditt kjæledyr på ferie feiringer. Kle opp kjæledyret ditt.

Hvis kjæledyret ditt er ansett som en ekte medlem av familien din, neste ferie, hvorfor ikke ta med kjæledyret på moroa. Her er noen ideer for å inkludere kjæledyret ditt på ferie feiringer.

  • Kle opp kjæledyret ditt. Dette er sannsynligvis den mest populære måten å gjøre ditt kjæledyr en del av feiringen. Dyrebutikker selger en rekke moteriktige klær for katter og hunder. Under Halloween, kan du kle ditt kjæledyr i en superhelt drakt eller som en humlen. Kjæledyr kan bære bunny ører i påsken. Selvfølgelig Julen er når kjæledyr kan bli pyntet i bjeller, Santa antrekk eller reinhorn. Hvis du ikke finner et antrekk i butikken, kan du alltid mote en selv. Men tror ikke dressing up er bare for kattedyr og hjørnetenner. Fugler, hamstere, små griser og andre typer dyr kan også være moteriktig i ferien.
  • Gi deg klappe en gave. Julen er en tid for gaver og strømper ved peisen. Sørg for at kjæledyret har sin egen strømpe med kjæledyret ditt navn på den. Fyll den med smakfulle godbiter som du vet hunden din vil elske. I ferier, kan du finne godbiter som er inspirert av feiringen. Du kan også gi kjæledyret en ny krage, bånd eller en morsom tygge leketøy. Ikke glem å pakke gaven og sette navn på kjæledyr på gavekortet. Når tiden kommer for å åpne gaver, pakke opp gaven for kjæledyret ditt. Hele familien vil sikkert nyte øyeblikket.
  • Serve kjæledyret ditt et spesielt måltid. Akkurat for ferie, gi kjæledyret en smak av hva du har. Selvfølgelig må du sørge for at den maten du vil gi, er ikke dårlig for ditt kjæledyr. Tjene din familie og ditt kjæledyr samtidig å ha en ekte familie måltid.
  • Dekorere kjæledyret spesiell plass. Enten kjæledyret ditt blir værende i en kennel, kasse, bur eller akvarium, ta deg tid til dekk kjæledyret plass med juledekorasjoner. Under den fjerde av juli, dekorere med europeiske flagg eller røde, hvite og blå bånd. Finn giftfri Halloween, Thanksgiving og jul dekorer som du kan sette i kjæledyret plass i løpet av månedene oktober, november og desember. Fest hjerter i rødt og rosa toner på sidene av kjæledyret spesiell hjørne på Valentinsdag.
  • Ta bilder av ditt kjæledyr. Alltid inkludere kjæledyret i feriebildene. Hvis du planlegger å sende en ferie kort med familiens bilde på det, bør kjæledyret ditt være med i bildet. Ikke glem å skrive navnet til kjæledyret ditt i kortet som du sender ut.


Advarsel: Hold kjæledyr trygt i løpet av ferien

Advarsel: Hold kjæledyr trygt i løpet av ferien. Ikke la dem nær fyrverkeri. Misteltein, Holly, og julestjerner kan gjøre ditt kjæledyr syke så sørg for at de ikke er innen rekkevidde. Forskning på andre mulige farer at kjæledyret kan støte løpet av ferien. Husk: sikkerhet først.

Din favoritt kjæledyr bør også være en del av din ferie moro

Din favoritt kjæledyr bør også være en del av din ferie moro. Bortsett fra dressing opp ditt kjæledyr, kan du dekorere ditt kjæledyr eget lite hus med juledekorasjoner. Behandle kjæledyret som et likeverdig medlem av familien ved å sørge for kjæledyret ditt får en gave, også. Helligdager blir lykkeligere anledninger når alle medlemmer av familien inngår i feiringen.