E2y

Hvordan trene en blå heeler valp

Blå Heelers, også kjent som Australian Cattle Dogs, er ment å gjete kyr i de tørre områdene landet Down Under. Hvis du har planer om å heve en Blue Heeler valp i huset i stedet for Outback, være forberedt på å håndtere en rastløs og energisk ball av pels.

Hvordan trene en blå heeler valp. Engasjere ham med et sett av tygge leker.
Hvordan trene en blå heeler valp. Engasjere ham med et sett av tygge leker.

Her er noen tips for å trene en Blue Heeler valp. Les videre.

  • Lære ham å sitte. Sitting er nyttig når mate en hund eller bare hindre ham fra å hoppe på deg som en hilsen. Plasser den ene hånden under hodet, en annen hånd på baken da overtale ham opp i sittende stilling mens klart å si: «Sett dere." Belønne ham med en godbit og ros når han opprettholder denne posisjonen på egen hånd.
  • Engasjere ham med et sett av tygge leker. Dette vil tillate ham å praktisere kjevene på ting enn møbler og eiendeler. Du kan også kjøpe for ham en pose med kuskinn tygge bein.
  • Inkludere ham i spilletid med andre hunder. Dette vil sette ham med dem og unngå forlegenhet eller aggresjon mot dem. Planlegg en leke date med andre hundeeiere eller bare la en haug med leashed hunder snuse hverandre i parken eller andre offentlige områder.
  • Lære ham noen spill. Games vil ikke bare distrahere din Blue Heeler fra å slå vilt på møblene dine, vil det også tillate sine krefter for å bli kanalisert på en trygg og produktiv måte. Delta i et spill for henting eller ta ham for en kjøre rundt i gatene. Hold hunden i bånd når du tar ham utendørs som rasen er kjent for å være aggressive og kan knipse på fremmede.
  • Fraråde barn fra å kjøre rundt blue heeler under trening. A Blue Heeler vil instinktivt nappe på hælene av skapninger i loven av gjete dem (de gjør dette for storfe) og kan forfølge kjører barn og nappe dem på hælene. Du bør også gjøre dem kjent med barn så han vil være varm mot dem.
  • Unngå å tvinge eller misbruke hunden under trening. Ikke bare er denne grusomme, men naturlig aggressive Blå Heeler kan kjempe tilbake og bite hvis presset for langt, så vær forsiktig med å misbruke dem under treninger.
  • Vurdere å melde din blå heeler i lydighet skolen. En stor del av gjetting i instruere en hund kan løses ved å gå til en akkreditert lydighet skolen. Effektiv trening teknikker og de veiledende hendene på eksperter vil ikke bare lære hunden din, men du som en mester, så vel. Lære ham en masse triks som du plukker opp fra instruktører og andre eiere, som hunden din er smart og vil kreve masse mental stimulering. Ta kontakt med din hund-eie venner til lydighet skolene anbefaler de da forskning deres pensum, avgifter og effektivitet på nettet.


Blå Heeler valper kan være en håndfull, men med riktig trening, kan du la ham løs en gang i blant å vite at han vil oppføre seg. Hvis din egen blå Heeler viser motstand til trening, ta på din beste alfa hund holdning og vise ham hvem som er mesteren.