E2y

Hvordan kjøpe blyfrie kjæledyr leker

Foreldre er så klar og forsiktig om å unngå bly baserte leker for barna sine. Faktisk, det finnes standarder og retningslinjer for blyfri leker som er strengt gjennomført. Det er ingen slike retningslinjer for kjæledyr, på den annen side. Og ansvarlige hundeeiere vet at disse kjæledyr må også være beskyttet på samme måte som barn. Man må vurdere ikke bare det faktum at dyr normalt slikke og tygge sine leker hele tiden, men også det faktum at dyr er som familie. Det klokeste for et kjæledyr eieren å gjøre er å se på de samme retningslinjer for barns blyfrie leker i velger leker for sine kjæledyr.

Nedenfor er noen forholdsregler du bør se etter når du kjøper disse for katter og hunder:

Hvordan kjøpe blyfrie kjæledyr leker. Se etter merket når du kjøper leketøy for kjæledyr.
Hvordan kjøpe blyfrie kjæledyr leker. Se etter merket når du kjøper leketøy for kjæledyr.

  1. Malte leker, plastleker og vinyl leker er mest beryktet for å ha spor av bly i dem. Hvis du må kjøpe et leketøy som er malt eller behandlet, sørg for å spørre selger om malingen brukes er trygg og giftfri. Hunder eller katter elsker noe mer enn å tygge på elementet og de kunne hjelpeløst, svelge bitene. Da ledelsen innskudd vil samle inn kroppene deres og føre til helseproblemer senere. Verre kan det også drepe dyret umiddelbart.
  2. Som med småbarn, kan hunder lett choke på noen leker fylt med perler, rhinestones eller andre pyntegjenstander så kjæledyr foreldre bør unngå det. Disse elementene kan bli forskyves i halsen på kjæledyret ditt, noe som fikk ham til å kveles og dø.
  3. Se etter merket når du kjøper leketøy for kjæledyr. Kjøp kun produkter som du kan stole på og være komfortabel med. Så mye som Kina-laget produkter kommer egentlig billigere, de er ikke praktisk i det lange løp. Dyr kan lett ødelegge disse elementene, og så ville du må fortsette å erstatte dem, og dermed koster deg mye mer penger. De fleste av disse billigere lekene er vanligvis ikke engang godkjent for ikke-giftig innhold. Merkede leker, derimot, kan være dyrt, og du kan ikke være villig til å bruke så mye for et kjæledyr. Men kjøper den bør få deg mer verdi for dollar i det lange løp, så lekene er langvarig og er laget av høy standard materialer.
  4. Tilsvarende vil ikke bare kjøpe kjæledyr leker på dagligvarebutikker, jernvareforretninger og lignende. Disse produktene er billigere, greit, men de kan være svært giftig. Gå til spesialitet dyrebutikker i stedet. Disse butikkene har en bestemt målgruppe, og dermed deres produkter er så mye mer dyrevennlig. Pet shop ledere og eiere har en mer helhetlig idé og forståelse av hva kjæledyret ditt behov. De er mest sannsynlig å tilby deg ting du vet du kan stole på for ditt kjæledyr.
  5. Se inn i emballasje av leketøy nøye og lese etiketten. Sjekk innholdet grundig. Når du er i tvil, og hvis elementet har ingen omfattende informasjon, ikke vær redd for å spørre selger dine spørsmål om elementet.