E2y

Hvordan unngå å ødelegge en hund

Pet eiere har store fristelser til å ødelegge sine hunder

Pet eiere har store fristelser til å ødelegge sine hunder. Hunder er lojale, kjærlige og menneskelige mestere ofte misread denne kjærlighet og lojalitet som et behov for å ødelegge det ikke forbedre livet til deres elskede kjæledyr. Ofte grunnen til eierne unngår å ødelegge en hund er at de blir utdannet om en hunds behov, atferd og konsekvensene av å ødelegge.

Etablering Dominans

Eiere må opprette en dominere forhold med en hund

Hvordan unngå å ødelegge en hund. Pet eiere har store fristelser til å ødelegge sine hunder.
Hvordan unngå å ødelegge en hund. Pet eiere har store fristelser til å ødelegge sine hunder.

Eiere må opprette en dominere forhold til en hund. Alfa forholdet er nøkkelen til en hund forståelse av flokken forholdet. Noen eiere synes det er vanskelig å etablere faste retningslinjer og frykter vises bety eller grusom mot hunden. Hunden forventer og trenger tydelig lederskap. Hunder vil forsøke å bli dominerende hvis eierne ikke etablere alfa dominans i hjemmet. Hunder og eiere kan ha en kjærlig, omsorgsfull relasjon. Men må hundene innse at når eieren utsteder en ordre det er aldri et forslag. Hunder som forstår at eierne er den dominerende medlem av forholdet er mindre sannsynlig å bli bortskjemt.

Kosttilskudd Issues

Pet eiere ofte ikke klarer å forstå hvordan å ødelegge en hund med mat har dårlige konsekvenser for hunden og eieren. Riktig kosthold gjør hunden frisk og lykkeligere. Ofte mennesker føler seg skyldig og gi etter for fristelsen til å mate menneskelig mat til sine hunder som kanskje ikke er egnet for deres behov og diett. Hunder lærer fort at visse typer oppførsel vil generere menneskelige mat donasjoner. Vi bør ikke være overrasket over at hunder blir effektiv ved tigging og irriterende venner og familie for å møte denne interessen. Hunder som er lært at det er klare grenser når det gjelder mat og givende av godbiter er bedre opptrådt og viser færre ødelagte atferd vedrørende mat.

Eiere må opprette en dominere forhold med en hund. Unngå å ødelegge en hund kan være utfordrende.
Eiere må opprette en dominere forhold med en hund. Unngå å ødelegge en hund kan være utfordrende.

Trening

Hunder som forstår reglene er lykkeligere hunder og skape et lykkeligere hjem liv for alle. Bortskjemte hunder kan gjøre livet mer stressende. En fordel med hundetrening er livsstilssendringer av eierne. Eiere lære hvordan deres handlinger skaper atferd hos sine hunder de ikke liker eller ønsker å fortsette. Gode ​​hundetrenere vil lære hundeeiere å gjenkjenne og endre atferd som oppmuntrer hunden til å oppføre seg dårlig. For eksempel, mens eierne kan si nei, kan de faktisk ikke håndheve regelen konsekvent. Dette fører en hund til å tro risikoen involvert i handlingen er verdt det, hvis håndheving ikke er garantert. Lære å være konsekvent kan være utfordrende, men verdt belønningen når hunden er veloppdragen og følge reglene i stedet for å opptre som en bortskjemt hund, at man er flau for venner og familie å se.

Unngå å ødelegge en hund kan være utfordrende

Unngå å ødelegge en hund kan være utfordrende. Eierne ønsker å svare på kjærlighet og vennlighet av hunden sin med godhet og sjenerøsitet i retur. Det er positive måter å reagere på hunder som øker sin tilknytning til sine eiere og familier uten å skape en bortskjemt hund. Men eierne ofte forveksler hva hunder trenger med hva de antar vil gjøre hunden føler seg bedre. Dessverre er disse valgene ofte kan føre til sykdom og atferdsproblemer. Unngå å ødelegge en hund, ved å stikke til sunn mat og konsekvent oppførsel forventninger som gjør en fantastisk hund forholdet.