E2y

Hvordan å potty trene i en øvelse penn

Hvis du holder hunden i en øvelse penn

Hvis du holder hunden i en øvelse penn, kan du enkelt toalett-tog eller potty trene det. Mekanikken i pottetrening din hund er veldig enkelt - atferdsmodifisering gjennom repetisjon av en god vane og positiv forsterkning. Som vanedyr, kan hunder bli undervist atferdsmønstre som urinering eller avføring på anvist plass. Med en øvelse penn, blir treningen lettere. I denne artikkelen vil du lære hvordan du potty trene hunden din på en øvelse penn.

  1. Plasser øvelsen pennen i en ikke-teppebelagte område av huset. Eller du kan velge å sette den opp utenfor huset, og da bør du ikke forlate kjæledyret i øvelsen pennen i lange perioder. Øvelsen pennen vil vanligvis være stor nok for hunden din å komfortabelt flytte rundt i.
  2. Sett aviser flatt på gulvet på et hjørne inne i øvelsen pennen. Dette området er utpekt område for urinering eller avføring, din hund er toalett eller bad. Avisene vil gjøre rengjøring etter lett. Sørg for at du plasserer eller erstatte avisene alltid på samme hjørnet av øvelsen pennen.
  3. Hver morgen, sette hunden inne i pennen. Den ideelle tiden å gjøre dette på er rett etter at du våkner. Plukk opp hunden din og legg den på avisen inne i øvelsen pennen. Hvis du konsekvent gjør dette hver morgen i ca en uke eller så, vil hunden bli vant til en vane å gå til dekket området. Vent til hunden din er ferdig urinering eller avføring. Rydde opp i rotet etterpå og erstatte avisene umiddelbart.
  4. Plassere hunden inne i pennen etter den spiser eller tar en lur. Hunder har en tendens til å føle trang til avføring eller urinere når de er på full mage eller etter å ha våknet opp fra en lang lur. Igjen, sette hunden på toppen av avisene på hjørnet av øvelsen penn og bo med hunden din til den er ferdig å gjøre fra seg.
  5. Så snart du ser tegn på at hunden din er i ferd med å avlaste seg selv, plasserer du den umiddelbart inne i pennen. Rastløshet er vanligvis en avslørende tegn på ubehag fra en full blære. Sniffing rundt og lukte objekter eller hjørner er også et tegn på at hunden din er i ferd med å urinere eller ha avføring. Når du observerer slike tegn, raskt sette hunden inne i pennen og på toppen av avisene. Til slutt, vil hunden lære å knytte området med naturen kaller.
  6. Gi positiv forsterkning. Du må fortelle hunden hva slags atferd er ønskelig og hva som ikke. Hver gang hunden din suksess lindrer seg på avisene inne i øvelsen pennen, klappe hodet eller klappe den mens uttrykke din ros i en myk og mild stemme. Dette vil fortelle hunden at det oppførte seg på en måte som er akseptabel. Du kan også gi hunden en godbit som en form for motivasjon. Positiv forsterkning vil hjelpe hunden din komme inn i vanen inntil at den vil fortsette å utføre god vane selv uten positiv forsterkning fra deg lenger. Ikke treffer eller skjelle hunden din når den ved et uhell urinates eller defecates utenfor det angitte området. En mer akseptabel måte å håndtere slike ulykker er å vise hunden din misnøye ved ikke ser inn i øynene og ignorerer sine bønner om oppmerksomhet.
  7. Tren konsekvent. I tillegg til ikke å flytte avisen rundt, bør du være konsekvent med treningen din. Konsistens og hyppighet av resultatene av god oppførsel resulterer i god oppførsel er blitt en vane. I det minste, potty trene hunden din på en øvelse penn for en uke.

Hvordan å potty trene i en øvelse penn. Plasser øvelsen pennen i en ikke-teppebelagte område av huset.
Hvordan å potty trene i en øvelse penn. Plasser øvelsen pennen i en ikke-teppebelagte område av huset.

Vanedyr som de er, hunder er lett å trene, spesielt når du har en øvelse penn for å holde dem i. Bare holde disse tipsene i bakhodet, slik at du vil ha en bedre sjanse for å lykkes i pottetrening din hund.