E2y

Hvordan lage en scrunchy hund krage

Hvis du noen gang har gjort en scrunchy for deg selv, du allerede vet hvordan å lage en scrunchy hund krage!

Hvis du ikke har, kan du følge disse enkle instruksjonene.

Hvordan lage en scrunchy hund krage. Først bruker målebånd for å måle hundens nakke.
Hvordan lage en scrunchy hund krage. Først bruker målebånd for å måle hundens nakke.

Elementene og materialer du trenger for å lage en scrunchy hund krage er:

En målebånd og linjal

En målebånd og linjal, stoff saks, et stykke medium tykke stoffer, ca 1/2 yard bør gjøre. Jeg anbefaler vaskbar og slitesterk. Dette er et godt mønster for å bruke opp skrap stoff! Du trenger en symaskin, (eller det kan sys for hånd med nål og tråd), og en lengde på elastisk. Anbefaler jeg 1/2 "til en" bred, og i det minste et par meter lange. Størrelsen på hunden din bør være din guide til å velge bredden. En liten hund vil trenge smalere bredde, og hvis du bestemmer deg for å lage en scrunchy krage for en katt, må du elastisk enda smalere, kanskje 1/4 "bred. En roterende kniv og skjærebrett ville gjøre å kutte stoffet lettere hvis du har dem.

Hvordan lage kragen:

En målebånd og linjal. Deretter doble måling du nettopp tok.
En målebånd og linjal. Deretter doble måling du nettopp tok.

  1. Først bruker målebånd for å måle hundens nakke. Det er viktig å huske på at du vil at scrunchy krage å være løs nok til å være behagelig for hunden din, men ikke så løs at det bare vil skli over hodet. Deretter legger du til en ekstra 1/4 "på lengden for sømmen.
  2. Klipp strikken til lengden på målingen du nettopp tok. Sett til side.
  3. Deretter doble måling du nettopp tok. Fra stoffet du vil bruke for scrunchy krage, kuttet en lengde som er så lenge doblet måling, og 1/2 "bredere enn elastisk, ved hjelp av linjal. Hvis du ønsker å gjøre mer enn én krage, foreslår jeg at du først bruke målinger for å klippe et mønster av papir for fremtidig bruk.
  4. Nå, ved hjelp av symaskin eller for hånd, sy et rør ut av kuttet stykke stoff ved å brette den en gang langs langsiden med vrangen ut og sy den lange åpne siden, gjør en 1/4 "søm. Dette vil gjøre røret passer over stoffet løst, noe som gjør det lettere å "knuse".
  5. Snu stoffet tube høyre side ut, og sette inn elastisk. Stoffet røret er lengre enn den elastisk, så holde presser stoffet mot elastisk inntil det elastiske viser i begge ender, og stoffet er "sammenkrøllet".
  6. Nå overlapper endene av strikken 1/4 ", og sy over den flere ganger, for å sørge for at det er trygt, holde stoffet skjøvet tilbake ut av veien.
  7. Deretter overlapper endene av stoffet over den sydde ender av elastisk, folding i den øvre ende litt, slik at den avkuttede enden ikke vises. Sting tvers av overlappende endene av stoffet et par ganger for å sikre at hunden krage ikke vil komme fra hverandre.
  8. Skyv deretter sammenkrøllet stoff rundt strikken til det er jevnt fordelt ut rundt hunden krage. Jeg anbefaler også at du sting tvers av stoffet i et par andre steder rundt kragen slik at stoffet vil bli jevnt fordelt ut.

Det er din scrunchy hund krage! Legg knapper, en silke blomst, stendere eller rhinestones hvis du ønsker å "glam" hunden din!