E2y

Hvordan du kan trene den splitter nye valp

Å ha en ny valp som en del av familien din kan være morsomt

Å ha en ny valp som en del av familien din kan være morsomt. Den enkle synet av ham kjører rundt i huset eller logrende kan være en kilde til glede for medlemmene av familien din. Men hvis utrente, kan din nye valp anses som en mareritt i stedet spesielt i den tiden han begynner å tygge ting og banket ting over. For å unngå at dette skjer for lenge, nedenfor er noen tips om hvordan å trene en helt ny valp.

  • Lag en tidsplan for valpens bad behov. Det anbefales at du tar din nye valp ut tidlig på morgenen etter at du står opp. Gjøre dette på nytt i midten av dagen. Før supper og før du går til sengs, kan du prøve å få ham ut også for ham å være i stand til å avlaste seg. Når du gjør dette regelmessig, vil tilfeller av ham pooping eller urinerer på gulvet mest sannsynlig minske.
  • Gi ham plass til å flytte rundt. Valper liker å spille mye. Allot en plass for kjæledyret ditt til å kjøre rundt, der det er ingen figurer eller viser som kan bli ødelagt når velte. I tilfelle at det ikke er tilgjengelig rom for slik aktivitet, kan du ta med valpen til parken eller utenfor huset ditt for en spasertur. Valper har en tendens til å ha bedre oppførsel når de ikke er begrenset inne i huset hele tiden.
  • Få valpen en seng. Valper trenger også litt plass for sine egne når du hviler. Kjøp din valp en seng og trene ham til å ta sine naps i den. Denne delen er viktig, spesielt hvis du ikke ønsker å lyve hele møblene dine.
  • Se etter en måte å minne ham når han gjør feil. Opplæring den splitter nye valp ville ta tid. Ikke forvent ham å få alt rett etter en påminnelse. Du kan prøve å lage støy når han tygger ting, for eksempel. Lyden ville stoppe ham fra hva han gjør. Du kan bruke en vann sprute pistol som ikke er voldelig som en måte å stoppe valpen fra å gjøre feil.
  • La alle i huset hjelp i treningen. Metodene du bruker må gjøres regelmessig slik at valpen kan lære raskt. For at dette skal skje, bør hvert medlem av huset hjelp i treningen din valp. Den ofte metodene er ansatt, raskt er det for valpen å skille mellom hvilken handling som er akseptabelt, og som ikke er det.


Ta vare på valper vil kreve mye tid fra deg

Hvordan du kan trene den splitter nye valp. Lag en tidsplan for valpens bad behov.
Hvordan du kan trene den splitter nye valp. Lag en tidsplan for valpens bad behov.

Ta vare på valper vil kreve mye tid fra deg. I tilfelle at du ikke har en slik, er det ikke tilrådelig at du kjøper en for deg selv fordi du ikke ville være i stand til å trene dem i første omgang. Når du får en valp, er det heller ikke anbefalt at du treffer ham fordi dette ville gjøre ham hater eller frykter du. Mer så, kan dette utløse utvikling av en gjennomsnittlig disposisjon i valpen når han blir eldre.