E2y

Slik distribuerer engangskamera i bryllupet ditt

Du kan ha en profesjonell fotograf i bryllupet ditt

Du kan ha en profesjonell fotograf i bryllupet ditt, men som vil være der for å fange quirky, oppriktige skudd og edle, intime øyeblikkene som den offisielle fotograf kan gå glipp av? Vel, dine gjester vil gjerne gjøre dem, selvfølgelig. Distribuere engangskamera for dine bryllupsgjester og la dem ha frie tøyler over tar sine egne bilder er en annen veldig smart måte å gjøre bryllupet mer moro, minneverdig og personlig. Her er tips om hvordan å gjøre denne ideen flyt sømløst på bryllupsdagen.

Slik distribuerer engangskamera i bryllupet ditt. Gi ett eller to kameraer per bord i resepsjonen.
Slik distribuerer engangskamera i bryllupet ditt. Gi ett eller to kameraer per bord i resepsjonen.

  • Gi ett eller to kameraer per bord i resepsjonen. Før den spesielle dagen, kan du bestille på nettet eller kjøpe engangskamera i bulk fra drugstores og rabatt butikker som Walmart. Ja, det er billigere når du kjøper i bulk. Du må finne ut først hvor mange tabeller det vil være for mottak. Dersom det er mindre enn 10 gjester sittende per bord, kan du tildele en kamera per bord. Hvis det er 10 eller flere gjester, bedre tildele to kameraer per bord.
  • Tildele noen til å overvåke bruken av kameraer under arrangementet. Enten du er bruden eller brudgommen, selvfølgelig vil du være veldig opptatt og okkupert gjennom hele dagen, siden det er du som skal gifte seg. Det er bedre at du tilordner en viktig person, noen som du virkelig stoler på, å føre tilsyn med alt relatert til bruk av engangskamera-fra distribusjon per bord, til formidling av instruksjoner, og innsamling og regnskapsføring av alle kameraer når mottaket er over. Denne personen bør sørge for at alle forstår konseptet med å bruke kameraene, og gjestene bør konsultere vedkommende når de har spørsmål og bekymringer.
  • Skriv ut instruksjoner om hva du skal gjøre og hvordan du bruker kameraet. Bortsett fra å ha noen overvåke denne oppgaven, bør du også skrive ut instruksjoner eller en personlig melding adressering gjester på hva du ønsker at de skal gjøre med engangskamera. Du kan skrive ut noe sånt som: "Vennligst hjelp oss å bygge minner sammen og ta dine egne bilder av våre mest spesielle dagen" eller "Hjelp oss å se vår bryllup gjennom dine egne øyne. Ha det gøy å ta bilder av hva du synes gjør denne dagen helt spesiell ". Det er viktig å gjøre budskapet varm og personlig, slik at gjestene ville oppfylle din forespørsel med mye velbehag. Oppmuntre dem til å være kreativ og bare ha det gøy.
  • Utpeke et kamera frafalt boks eller kurv. På et bestemt bord, eller i stedet nær avkjøringen tildele en drop off boks eller kurv for alle engangs kameraer som brukes av gjestene. Minn nøkkelperson for å sjekke om alle kameraer regnskapsføres når mottaket er over.
  • Minn emcee eller DJ å kunngjøre instruksjoner for gjester. Slik at gjestene ikke skulle glemme, forteller emcee eller DJ på forhånd for å minne dem ved å lage kunngjøringer for dem å ta bilder av hva de har lyst på, la kameraene til sine utpekte flekker eller til samleren, og at du tok på seg et u-utgifter .


Leaving engangskamera til hendene på dine ivrige gjester betyr at du ikke har kontroll over utfallet av bildene. Men det er definitivt verdt det når du ser oppriktige skudd, sære bilder, og alle de intime små detaljene og synspunkter som du og din offisielle fotografen har oversett. Det er det som gjør denne ideen helt spesielt virkelig.

Raske tips:

  • Hvis du er på et stramt budsjett eller mer bekymret for kvaliteten på bildene du får, bedre tildele opptak av bilder å velge gjester i stedet. På denne måten kan du velge folk du er trygg på, og har ferdigheter i å bruke kameraet godt og ta bryllup stillbilder som du vil være stolt over å vise frem.
  • Å blande det opp litt, kan du inkludere en fotografering gatefeier jakten ved å tilby en liste over konkrete ting du ønsker dine gjester å ta bilder av. For eksempel, et kyss, en dans, en baby, en hvit kjole, en omfavnelse, blomster, smiler, blonder, svart slips, kake, overraskelse, eller lykke. La gjestene tenke selv på hvordan de kan fange det på film. Det viktigste er å oppmuntre dem til å delta og nyte.
  • Noen gjester kan insistere på å betale for utviklingslandene kostnader, men minne dem om ikke å bekymre deg fordi alt er tatt vare på.