E2y

Hvordan å bevare et bryllup midtpunktet

Bryllup centerpieces er vanligvis blomsteroppsatser som enten kan være enkle eller utdype. Noen arrangører gjøre bruk av frukt, nøtter og til og med grønnsaker i deres bryllup centerpieces. Hvis du ønsker å bevare et bryllup midtpunktet, hold deg til en som er rent floral og med ingen bedervelige elementer i miksen.

Hvordan å bevare et bryllup midtpunktet. Demonter bryllup midtpunktet nøye rett etter bryllupet.
Hvordan å bevare et bryllup midtpunktet. Demonter bryllup midtpunktet nøye rett etter bryllupet.

Floral bryllup centerpieces kan bli bevart ved fagfolk på en dyrere pris. Hvis du ønsker en rimeligere måte, bruker silica gel. Silikagel (som kommer i granul form) er brukt til å tørke blomster og blader ved å tegne ut fuktigheten. Selvfølgelig må du forvente at midtpunktet ikke lenger vil være perfekt, men det kan likevel gi flotte minner fra den spesielle dagen.

Materialer

 • Wedding midtpunktet
 • Store beholdere med flat bunn og tettsittende lokk
 • Grønn floral tape og wire
 • Silica gel
 • Myk, liten børste
 • Tørket blomst spray
 • Glass glassmonter
 • Aviser

Disse granuler brukes til å trekke fuktighet fra blomster og blader. Vask midtpunktet i beholderen og floral skum (hvis noen).
Disse granuler brukes til å trekke fuktighet fra blomster og blader. Vask midtpunktet i beholderen og floral skum (hvis noen).

Prosedyre

 1. Under bryllupet, ta bilder av bryllupet midtpunktet. Sørg for å få alle vinkler. Dette vil hjelpe deg rekonstruere midtpunktet senere.
 2. Legg et lag av avisen på deg arbeidsbordet.
 3. Demonter bryllup midtpunktet nøye rett etter bryllupet. Dette er for å sikre at blomster og løvverk er fortsatt fersk. Legge blomster og blader flatt på bordet. Ikke stable dem en på toppen av den andre, slik som de ikke blir skadd.
 4. Fjern eventuelle visnet blomster eller de som har blitt knust.
 5. Avskåret minst 2 til 3 inches fra hver stilk.
 6. Vask midtpunktet i beholderen og floral skum (hvis noen). Tørk disse godt da lagre dem i en boks eller plastpose. Du trenger disse når du rekonstruere midtpunktet.
 7. Få store containere med flat bunn. Sted omtrent en tomme til en tomme og en halv av silika gel i hver container.
 8. Plasser blomster og løvverk i beholderne. Samme størrelse og type blomster bør plasseres i samme container. Disse vil ha samme tørketid. Plass blomstene godt slik at de ikke berører hverandre.
 9. Tilsett sakte mer silikagel. Strø gel, i stedet for å helle det i. Helt dekke alle blomstene.
 10. Dekk beholderne tett. Oppbevar beholdere på et tørt sted. Tørketiden vil avhenge av type og størrelse av blomstene. Sjekk hver 3-4 dager.
 11. Når alle blomstene er tørre, sakte fjerne silikagel. Ta ut blomstene nøye. Bruk en myk, liten børste for å fjerne silikagel rester. Du kan også bruke et kamera / objektiv rensing av luft blåser.
 12. Bruke bildet du tok av den opprinnelige bryllup midtpunktet gjenskape ordningen med tørkede blomster. Legge lengde til stilkene ved hjelp floral wire innpakket med floral tape.
 13. Plasser originalen floral skum i midtpunktet container eller holderen.
 14. Sett stilkene i det tørre floral skum i henhold til den opprinnelige plasseringen. Bruk bildene som din guide.
 15. Bevar tørket arrangement ved lett spraye den med tørket blomst spray. Dette vil beskytte den mot fuktige forhold.
 16. Plasser bevart bryllup midtpunktet i et glass displayet tilfelle. Kontroller at dette er riktig forseglet. Plasseringen av displayet tilfelle bør være borte fra direkte sollys eller til og med lysrør.

Slå helst bryllup midtpunktet i en fantastisk minnesmerke ved å bevare den ved hjelp av silikagel.

Disse granuler brukes til å trekke fuktighet fra blomster og blader

Disse granuler brukes til å trekke fuktighet fra blomster og blader. Det er enkelt å bruke og billig. Ved å bevare et bryllup midtpunktet, bevare deg spesielle minner fra den dagen.