E2y

Hvordan har en fantastisk bryllup på en shoestring budsjett

Nå som du har satt en dato for bryllupet

Nå som du har satt en dato for bryllupet ditt, er det på tide å planlegge. Planlegger et bryllup innebærer mye forberedelse og stress. Det er ikke lett å planlegge et bryllup, spesielt hvis du arbeider med et lite budsjett. Det er imidlertid noen måter å spare samtidig holde planen vår, og har en fantastisk bryllup på brøkdel av hva det normalt vil koste. Ta en titt på noen av ideene.

  1. Heller enn å bruke over tusen kroner på en brudekjole, bruker internett til å lete etter butikker som leier bryllup kjoler, tilbehør, smoking og brude fest kjoler. Noen av disse brudekjole utleie butikker tilby pakker for de bruder som er på et budsjett. Med den økonomiske nedgangen, er å leie en svært praktisk alternativ. De fleste av mennene i bryllupsfesten skal leie sine smoking. Med mindre du ønsker å holde kjolen for sentimentale grunner, leie en. Ta en titt på alternativene presentert på den Rent A brudekjole nettside.
  2. Vurdere å låne brudekjole av en slektning eller nær venn som vil være villig til å låne deg sin kappe. Hvis de vet at du er på et budsjett de kan være så glade for å hjelpe deg. Få din familie og nære venner til å hjelpe deg kilde ut en brudekjole. Forhåpentligvis kan de finne en som vil passe deg med minimale endringer.
  3. Se etter et bakeri, som gjør gode kaker, og spør om de kan bake bryllupskake. De vil være billigere enn de butikkene som spesialiserer seg i skreddersydde kaker for alle anledninger. Det kan også være noen i familien din eller en av dine venner eller venn av en venn som elsker å bake. De vil belaste deg mindre enn hva du kan forvente å betale hvis du bestiller din kake fra et konditori.
  4. Lag dine egne invitasjoner ved hjelp av datamaskinen og skriveren. Se etter bryllupet invitasjon fra ulike nettsteder og innlemme de funksjonene som du finner tiltalende og lage din egen. Det er enkle dataprogrammer som vil hjelpe deg å lage bryllupsinvitasjoner. Kjøp lager kort fra art levere store og litt tilbehør som bånd, glitter og små satin blomster.
  5. Få hjelp av din forlover og brudepiker og gjøre blomstene selv. Velg ditt motiv og bestille blomster som vil være lett å håndtere. Se etter bryllupet bukett og floral arrangement prøver i nettet. Noen nettsteder har steg-for-steg instruksjoner om hvordan å lage profesjonelle buketter og arrangementer.
  6. Velg unike elementer som du kan kjøpe billig og bruke disse som centerpieces i stedet for de tradisjonelle blomsteroppsatser. Blomster kan være kostbart, spesielt hvis disse vil bli importert eller er hot-huset blomstrer. Knebøy lys i annen høyde i din farge motiv gruppert sammen med noen steiner eller hvit sand kan være interessante centerpieces.

Hvordan har en fantastisk bryllup på en shoestring budsjett. Heller enn å bruke over tusen kroner på en brudekjole.
Hvordan har en fantastisk bryllup på en shoestring budsjett. Heller enn å bruke over tusen kroner på en brudekjole.

Det lønner seg å gjøre mye forskning for å finne forhandle butikker og alternative elementer som du kan få for en lavere pris. Lavere priset elementer ikke nødvendigvis at de er substandard. Det er flere butikker som selger reproduksjon brudekjoler som kan leies eller priset mye lavere enn skreddersydde seg. Opprette et fantastisk bryllup avhenger av din personlige smak og hvor mye tid du investerer i på jakt etter de rette elementer.