E2y

Hvordan velge en brudebukett

Når du planlegger et bryllup

Når du planlegger et bryllup, blomster er veldig mye en del av de grunnleggende tingene som må være forberedt på den store dagen. Det er en del og pakke av hele bryllupet forberedelse. Ditt valg av et bryllup bouquet viser omtanke du legger i bryllupet for å binde hele plan sammen.

Hvordan velge en brudebukett. Ved brudekjole design.
Hvordan velge en brudebukett. Ved brudekjole design.

De er ikke bare bare blomster som du vil bruke til å dekorere bryllupet spillested, resepsjonsområdet og bukett som du vil bære. Det er betydninger til disse blomstene og buketten ordning bør også utfyller deg, din brudekjole og din personlighet.

Nedenfor er tips for å velge rett wedding bouquet.

Ved brudekjole utforming

Ved brudekjole design. Hvis du vil være iført en prinsesse linje kjole, så volumet bør vektlegges i din bukett valg å utfylle den fulle skjørt. Runde, vil oval, bag og pomander buketter være gode valg. En hånd-bundet bukett vil også ser nydelig. Valget rund, oval, clutch, kaskade, clutch og arm buketter hvis du vil være iført en kappe kjole. En A-linje kjole vil bli supplert med kaskade og rund ordninger. Mermaid linje og imperium kuttet kjoler vil bli vist frem vakkert hvis du holder en rund, oval, og kaskade buketter. Din kjole vil se fantastisk når du holder en arm bukett.

Når du planlegger et bryllup. Ved din kroppsfasong.
Når du planlegger et bryllup. Ved din kroppsfasong.

Ved din kroppsfasong. Korte damene må legge lengde til å se høyere. De bør velge en kort kaskade eller en tåre eller en halvmåne form bukett som er tyngre og rundere på toppen og ender i en spiss. Tall damene kan velge en stor posy eller rund bukett slik at fokus er på blomsten og ikke på høyden. En middels stor kaskade vil også trekke oppmerksomheten til blomsten og vil gi deg en illusjon av en kortere høyde. Du kan også velge en stor hånd-bundet bukett for vekt på blomsten og midten. Det samme vil holde sant for damer med bredere hofter og de som ønsker å se slankere på deres bryllupsdag. En tynn kropp bør ha en rund bukett som en Posy, en hel bukett, eller en beidermeier ordning for å legge balanse til figuren din. Store damer vil likeledes ha nytte av en stor bukett å balansere ut kroppsfasong.

Av din egen stil

Av din egen stil. Selv om de fleste bruder velger hvit eller krem ​​for sin brudekjole, er det noen som ønsker å være mer kreativ og moderne med sine fargevalg. Hvis du er en av disse damene, her er noen tips å gå etter. Tradisjonelle hvite og kremer kan bruke hvilken som helst farge på brudebuketten. Du kan gå for en monokromatisk effekt for en bestemt farge - fra lys til mørk blomst med samme farge som kjolen din. Eller du kan gå for en analog en der en av fargene er til stede i resten av fargene. Du kan også velge å få komplementære farger som blått og oransje eller gul og lilla.

Innen betydningen av forskjellige blomster. Forskjellige blomster kan brukes til bryllup buketter, men det er noen blomster som er favoritter. Calla liljer er en av bærebjelkene i bryllup buketter for sin eleganse og de er ikke bare begrenset til hvit. De nye fargene Calla liljer er fantastisk og vil utfylle bruden og hennes brudekjole. Stephanotis er også en favoritt. Denne blomsten symboliserer ekteskapelig lykke. De delikate tulipaner er også favoritter. Deres farger er nesten uendelige. Erklærer din kjærlighet med røde tulipaner, krem ​​betyr "Jeg vil elske deg for alltid", og du fortelle verden er du håpløst forelsket med gule tulipaner. Røde roser betyr kjærlighet og lidenskap, gul rose for omsorg og vennskap; rosa for lykke og romantikk og hvit for uskyld og renhet. Andre blomster med vakre betydninger er krysantemum, nelliker, fresia tusenfryd, iris og orkideer.

Det utvalg av blomster og farger kan være uendelig

Det utvalg av blomster og farger kan være endeløse. Følg disse tipsene, og du vil ikke gå galt. Det beste er å bære bukett rett under ventetiden for å understreke ikke bare din kjole, men også sette fokus på bukett og skjule noen svakheter.