E2y

Hvordan lage en romantisk frieri

Tenker spratt spørsmålet

Tenker spratt spørsmålet? Pass på at du gjør det riktig! Her er noen ting å tenke på før du gjør ditt trekk.

 1. Er hun / han en? Du ønsker å være helt sikker på dette viktige aspektet. Hvis du nettopp har møtt, og er fylt med de nye kjærlighet flagrer, ikke hoppe på pistolen! Gi det tid, slik at du kan bli kjent med partneren din og finne ut om du kan ha en stabil, langsiktig forhold.
 2. Snakk med den andre halvparten. Sørg for at ekteskapet er noe dere begge ønsker og vite hva de andre forventer av et ekteskap. Dette er en stor satsing, så du vil være sikker på at du har de samme mål og ideer om hva et sterkt ekteskap er laget av. Snakk om store saker som for eksempel økonomi, og hvis dere begge ønsker å høre Pitter patter av små føtter en dag.
 3. Snakk med familien sin. Jada, ber om tillatelse er litt utdatert, men snakker med familien sin for å la dem vite dine ønsker viser respekt og at du ønsker å være en del av familien. Du trenger ikke å bare holde seg til sin far, snakke med sin mor, søsken og steforeldre også. Gjør det viktig for alle som de vil være en stor del av livet fremover.
 4. Finn ringen. Hvis dere begge vet at det vil skje, det er bare et spørsmål om når. Spør henne hva stil av ringen hun foretrekker. Kanskje hun kan peke ut et bilde og gi deg beskjed hvis hun ønsker en prinsesse kutt eller smaragdgrønne kuttet. Kanskje hun foretrekker platina enn gull. Hun vil bruke den hver dag for resten av ditt liv så å finne den perfekte ringen er viktig. Hvis det er en overraskelse, mange butikker lar deg velge et sett, deretter bytte den for den hun ønsker.
 5. Utarbeide et forslag plan. Du vil den skal være minneverdig og perfekt. Holde disse tankene i bakhodet:
  • Overrask henne. Hun kan kjenne dens komme, men vet ikke når. Lede henne på å tro at du gjør noe helt annet den dagen og foreslå når det er minst forventet.
  • Gjør det intime. Dette spesielle øyeblikket er mellom deg, ikke mellom deg og hennes familie eller flere tusen mennesker på baseballkamp.
  • Gjør den spesiell. Tenk på hva du både kjærlighet og prøve å innlemme din smak. Du kan være klisjé og gjemme den i kaken til middag, men som er blitt gjort tusenvis av ganger. Har du både elsker utendørs? Gå camping og be henne under måneskinn ved leirbålet. Elsker du å dykke? Har båt kapteinen holder ringen og overraske henne etter et dykk. Legge litt kreativitet og innlemme hva dere begge liker vil gjøre det enda mer minneverdig.
 6. Foreslå! Når du pop spørsmålet la henne vite hvorfor hun er så fantastisk, hvordan hun har forandret livet ditt og hvordan du ikke kunne tenke deg en dag uten henne i det. Bruk litt tid på å reflektere engasjement deretter ta ut mobiltelefonen. Tid til å dele den store nyheten!

Ting å vurdere:

Hvordan lage en romantisk frieri. Snakk med den andre halvparten.
Hvordan lage en romantisk frieri. Snakk med den andre halvparten.

 1. Ikke bekymre deg hvis du memorert forslaget og du mister dine ord. Vinge det! Bare snakke fra hjertet.
 2. Ikke vær redd. Dette er en tid for å være solid og vise henne dette er hva du virkelig ønsker.
 3. Hvis hun ikke sier ja med en gang, ikke ta det på feil måte. Hun kan bare trenger litt tid til å tenke over det. Det er en levetid forpliktelse tross alt!