E2y

Hvordan planlegge en hagle bryllup

Planlegger du en hagle bryllup konnoterer noe som ikke er i hovedsak god og godt tenkt ut, etter alt det som kalles en hagle bryllup i berget det faktum at noen blir holdt med pistol til å gå ned midtgangen. Heldig for deg ting har virkelig endret om hvordan par blir oppfattet når et bryllup er rushed. I dag, folk bare tror at dere begge er så inn i hverandre at du ikke kan vente med å bli gift. Dette, og det faktum at du kanskje forventer. Som blir sagt, kan du sette hagle bort eller risikere noen alvorlige fengsel for besittelse av et dødelig våpen.

Hvordan planlegge en hagle bryllup. Sett deg ned med din forlovede.
Hvordan planlegge en hagle bryllup. Sett deg ned med din forlovede.

Her er hvordan du planlegger en hagle bryllup.

  1. Sett deg ned med din forlovede. Du må snakke med ham og fortelle ham at etter siste natts bryllup forslaget over middag (som du fritt og lykkelig enige om å) som du ikke ønsker å vente for lenge med å få til alteret.
  2. Søke velsignelse av foreldrene dine. Du kan være en voksen, men du er fortsatt under dine foreldres vergemål. Søke deres råd og velsignelse før smi videre med gifteplaner. Hvis de nekter og gi grunner til å støtte deres beslutning, må du tenke om disse grunnene gjennom som modne voksne, som betyr, hvis avslaget er i grunn, og hvis de mener det godt. Fortsett å søke dialog med foreldrene dine om å slå sin NEI til et JA. Noen ganger derimot, leder en opp til foreldrene dine vil være nok. Bare ikke overraske dem med et bryllup bilde.
  3. Planlegg datoen. Det kan være i uken eller et par ukers tid avhengig av tilgjengelighet (ta seg fri fra jobb) og familiens tidsplan for å delta og være vitne til bryllupet.
  4. Sikre et ekteskap lisens. Du må lese deg opp på ekteskap lover som regulerer staten du bor i. Noen stater krever en venteperiode før vi gir et ekteskap lisens. Hvis du og din forlovede ønsker å gifte seg uten å vente på det, hodet på ut til Las Vegas, men det er egentlig ikke en tilrådelig prospekt og vil ikke bli så minneverdig. Husk, gikk mange par for et Las Vegas bryllup bare å krangler om mangel på romantikk enheten etter edru. Ikke gå i samme kjapp felle.
  5. Reservere datoen på tinghuset. Etter å ha sikret ditt ekteskap lisens, snakke med kontorist av domstolen om en åpning for et tinghus ekteskap seremoni med en formann.
  6. Velg dine vitner. Du har lov to personer til å stå som dine vitner. Bestem deg for hvem disse menneskene vil være.
  7. Kjøpe gifteringer. Hvis du har planlagt en hagle bryllup som forspill til en stor en senere, så kan du kjøpe veldig enkle, men elegante gifteringer for daten din på tinghuset.
  8. Dra på shopping for bryllup klær. Siden dette et rush bryllup, kan du kjøpe noe av rack fra et varehus eller et bryllup butikk. Plukk noe konservativ, formell og elegant. Koble den med en lue stil ala-Jackie O eller prinsesse Diana for å fullføre utseendet.
  9. Bruk en bil for å bringe deg til tinghuset. Du ville ikke ønsker din forlovede å få kalde føtter, ikke sant? Utpeke ham som sjåfør, ta passasjersetet ved siden av ham med begge foreldrene dine i baksetet, og kjøre direkte til tinghuset.

Oh, ikke glem å kjøpe din bukett, også!