E2y

Hvordan lage billig bryllup centerpieces: lys og plater

Bryllup forberedelser kan virkelig være vanskelig og kostbart

Bryllup forberedelser kan virkelig være vanskelig og dyrt. Par som er på et stramt budsjett kan du prøve å tenke på måter å få endene til å møtes i orden for sitt drømmebryllup å presse gjennom. Som en god venn, kan du hjelpe dem på en svært enkel måte. Gjør tabellen centerpieces for bryllupsfeiring. Med bruk av enkle materialer, kan du bidra til å gjøre sin feiring grand.

Hvordan lage billig bryllup centerpieces: lys og plater. Vet bryllupet fargevalg.
Hvordan lage billig bryllup centerpieces: lys og plater. Vet bryllupet fargevalg.

Her er fremgangsmåten på hvordan å lage billig bryllup centerpieces med stearinlys og plater:

  1. Vet bryllupet fargevalg. Finn ut fargenyanser i bryllupet motiv. Fargene på lysene og plater skal matche eller minst fremheve fargen motiv for anledningen.
  2. Telle bordene. Få antall tabeller for bryllupsfeiring. Dette er for å gi deg en anelse om hvor mange sett med stearinlys og plater du trenger å kjøpe. Koordinere med bryllupet planleggere slik at de kan gi deg riktig informasjon.
  3. Samle stearinlys og plater. Samle lys og plater du trenger for hver tabell. Du kan enten kjøpe stearinlys eller gjøre dem på egen hånd. Uansett, få lys i ulike størrelser. Forholdet per sett er vanligvis tre stearinlys (en stor og to små) per plate.
  4. Få bånd. Kjøpe bånd som en ekstra design for lys og plate midtpunktet. Få den glitrende eller silkeaktig seg for et mer elegant utseende. Fargen på båndet bør også matche eller fremheve bryllup motiv.
  5. Eksperimenter med settet. Spill med ordningen til du kommer opp med den beste midtpunktet. Ta bilder for å se effekten. Bestem hvilket sett best vil fremheve bordet forberedelse.
  6. Design lysene. Design lysene for den valgte ordningen. Knytte bånd rundt hver stearinlys og legge til pynt hvis du ønsker det. Du kan sikkert sette noe annet på plate å omringe lysene. Små flytende blomster i duftende oljer er gode tilskudd til ordningen.
  7. Ordne midtpunktet. Etter at du har laget lysene, arrangere dem på plass. Sett dem på toppen av platen. Fullfør alle centerpieces for bryllup. Deretter lage en ekstra spesiell ordning for nygifte tabellen. Gjør utdypet centerpieces for sponsorenes bord også.

Hvis du ikke kan bestemme hva du skal gi bruden og brudgommen

Hvis du ikke kan bestemme hva du skal gi bruden og brudgommen, gjør centerpieces for dem. Det kan koste deg billig å kjøpe materialer for din gave. Men tid og krefter du vil gi for å gjøre disse centerpieces er uvurderlig. Paret vil sikkert sette pris på hva du er villig til å gjøre for dem. Vis dem en prøve av grafikken. Du kan selv gitt dem en idé om hva du skal gi bort som symboler for deres spesielle dag. Disse centerpieces kan selv gjøre åstedet vakrere. La paret inn i rommet med bare levende lys på. Opprettholde et alvorstungt anledningen. Vent til bønn er sagt før du slår på lysrør. Er ikke det en fin måte å starte festen?