E2y

Hvordan velge riktig tidspunkt å foreslå

Bare tanken på å foreslå en kvinne blir trolig en manns ben å gele og med rette. Hvert aspekt må være perfekt inkludert å komme ned på ett kne og presentere forlovelsesring. Dette er ganske muligens en av de mest minneverdige anledninger i en manns liv.

Hvis du er en slik fyr som trenger råd om valg av riktig tid til å foreslå, ikke lete lenger. Det er alle her! Den eneste dårlig idé gjør det på riksdekkende fjernsyn.

Hvordan velge riktig tidspunkt å foreslå. På datoen for dine foreldres bryllupsdag.
Hvordan velge riktig tidspunkt å foreslå. På datoen for dine foreldres bryllupsdag.

  1. Hennes bursdag. Du tenker kanskje at å foreslå på bursdagen hennes er som å ta bort hennes torden. Tvert imot, foreslå for henne på hennes natal dag gjør bare det mer relevant og minneverdig. Reservere et bord på hennes favoritt restaurant, invitere både foreldre og søsken, deretter foreslå og be hennes hånd i ekteskap. Siden du er foran folk som er nærmest deg, kan du sørge for at hun vil ja.
  2. Valentinsdag. Hvis en kvinne er virkelig forelsket i deg, vil hun ikke kunne motstå et frieri på denne svært romantisk dag. Valentinsdag er laget for bryllup forslag så trekke ut alle de stopper for å gjøre denne dagen dagen.
  3. Jubileum som et par. Avhengig av hvor mange år du hadde datet, og hvis du observerer årlige jubileer som et par, ville dette også være en god dato for å spørre hennes hånd i ekteskap. Reserve datoen, bestille en weekend tur til en pittoresk seng og frokost, feire dagen, og forsegle den med en forlovelsesring.
  4. Jul. Kysse henne under mistelteinen, kle seg ut som sin favoritt julen karakter, plasserer forlovelsesring i en pent innpakket til stede eller Julestrømpe, og foreslå allerede! Dette er den ideelle tiden å spre ferie hurrarop i form av et bryllup forslaget.
  5. Nyttårsaften. Ta nedtellingen som signalet for å feie henne av hennes føtter med en ring som ønsker velkommen det nye året med en øredøvende og rungende smell. Du vil mest assuredly få en gunstig over-the-moon respons.
  6. Independence Day. Du kan ikke gå glipp av ironien her som du bokstavelig byr farvel til din uavhengige bachelor livsstil og innledet kopling gjennom ekteskap. Til tross for dette, er juli 4 med sine fyrverkeri og støy en stor dato å foreslå omgitt av familie og venner.
  7. Påske. Selv ikke vanligvis en dato reservert for ekteskap forslag, foreslår på påsken bringer med seg element av overraskelse. Det er en hendelse fortsatt at derfor fortjener din vurdering. Du kan organisere en påskeegg jakt og fortelle dem som er invitert hva du har tenkt å gjøre. Skjule forlovelsesring i en faux Fabergé egg (en ekte Faberge egg vil koste deg mange år med terapi) og sørge for at hun er den eneste som får det så litt sleuthing og dine venner totale samarbeidet er obligatorisk å forslaget suksess.
  8. På datoen for dine foreldres bryllupsdag. Dette kan være et langskudd, men foreldrene dine bryllupsdagen kan være noe du ønsker å vurdere for element av overraskelse det bringer. Hun har ingen anelse i det hele tatt om hva som kommer til å svette. Hun er bundet til tror hun går på en vanlig middag date med foreldrene dine før du pop spørsmålet. Dette forteller også henne hvor mye du ønsker å dele livet med henne fordi du gjør det på en dato som betyr mye for din mor og far.

Ta Sasha Fierce budskap til hjertet: Hvis du liker det så du må sette en ring på den.