E2y

Hvordan velge hund navn

Den nye hunden er alt du ville ha håpet, søtt

Den nye hunden er alt du ville ha håpet, søte, hårete, og super søt. Det eneste valpen mangler er et kallenavn, og en god en på det. "Puppy" og "kjæresten" kan bare gå så langt. I denne artikkelen vil jeg prøve å vise deg de beste og oppfinnsomme måter å gi hunden din et flott navn verdig hans karakter.

  1. Prøv en baby navn bok. Et opplagt valg, har en baby navn bok tusenvis av navn, og noen ganger også en beskrivelse av hva navnet betyr. Tenk på adjektiver som beskriver hunden din, og se om du kan finne et navn som passer til at kvaliteten.
  2. Bla gjennom en ordbok og peker tilfeldig på en side. Noen ganger er dette en fin måte å finne kjæledyret en morsom og personlig navn. Selv om du sannsynligvis vil komme over noen som åpenbart ikke vil fungere, fortsette å prøve. Dette er hvordan en venn av meg som heter hunden hennes. Mens bla gjennom ordboken, setter hun fingeren på "Rio de Janeiro". Og nå hunden heter Rio, og navnet passer perfekt.
  3. Finn navn på guder og gudinner. Dette er en flott måte å få hunden et unikt navn som betyr noe. Se gjennom en gresk mytologi bok på biblioteket, eller se på en nettside full av gresk eller romersk navn. Katyberry gir en oppføring av greske og romerske gudinner, og det er litt av et utvalg. Folkloreandmyth tilbyr en liste over guder og gudinner fra mange forskjellige kulturer.
  4. Tenk navnene på personene du kanskje vet, eller har kjent. Dette høres grunnleggende og litt rart, men du kan faktisk komme opp med noen store navn hvis du tenker over det. Vi hadde en hund som heter Byron som ble oppkalt etter en mann som jobbet med min mor.
  5. Husk de grunnleggende navn. Mens populære og velkjente, de grunnleggende hund navn er en rask og enkel måte å gi hunden din et navn som er testet og sant. Vanlige navn: Fido, Max, Buddy, Annie, Sam, Daisy, etc.
  6. Prøv et annet språk. Glem de vanlige, grunnleggende engelske navn. Du vil ha noe med litt preg! Fremmedspråk har alle slags pene navn som betyr interessante ting, og høres flott ut, også. Noen spanske eksempler: Bernardo, Berto, Ciro, Felipe, Guido, og Orlo. For å gjøre dem feminine, endre "o" til en "a". Og hvis du ønsker å endre navnet litt, prøve å legge en "ito" eller "ita" det på slutten av navnet. Eksempel: Orlo kan bli Orlito eller Orlita. Franske hund navn: Adele, Andre, Beaux, Bisou, Elisa, Gunter, Laia, etc. Og så videre .....
  7. Prøv mange av nettstedene er laget spesielt for hund navn. Det er en stor liste på Geocities . Du kan også gjøre en grunnleggende nettsøk på Yahoo! eller Google bruker søkeordene "hund navn" og du vil få masse resultater. Hvis du er ute etter fremmedspråklige navn, skriver i "hundens navn, fransk språk." Mange av disse nettstedene har tusenvis av navn å se på, fra de mest grunnleggende navnene til de mer eksentriske.

Hvordan velge hund navn. Prøv en baby navn bok.
Hvordan velge hund navn. Prøv en baby navn bok.

Når du har funnet ditt navn, spør familien din for å se om de liker det så mye som du gjør. Og ikke glem å se om hunden din liker det så godt!