E2y

Hvordan ta håret ut av hundens ører

Del av å være en ansvarlig pet eier tar godt vare på hunden din hygiene. Siden dine hårete følgesvenn ikke kan ta vare på seg selv i denne sammenheng, må du sørge for at han er i utmerket fysisk tilstand i hele hans opphold med deg. Bortsett fra de vanlige bad og hår Pleie, må du inspisere hundens ører fra tid til annen, for å sørge for at de er rene, at det er ingen parasitter i dem, og å sørge for at det ikke er noen overdreven hårvekst.

  • Samle de tingene som du trenger. First things first, velger du et behagelig sted hvor hunden kan sitte, helst et område som er forhøyet som en tabell, slik at du ikke trenger å bøye seg ned mens du arbeider på ham. Du vil også trenge et stort håndkle, gummihansker, medisinert salve, medisinert pulver, og en godbit for hunden din.
  • Plasser hunden din. Sørg for at han er komfortabel og bor fortsatt. Hold og klappe ham kontinuerlig for å slappe av ham. Hvis han synes rastløs, har han tygge på hans favoritt leketøy. Eller enda bedre, gi ham en godbit hver gang han følger din kommando til å sitte og opphold.
  • Legge håndkle på overflaten slik at det vil være en varm og behagelig sted for hunden din. Håndkle vil også gjøre rydde opp litt enklere siden det vil ta eventuelle overflødige hårstrå faller fra hunden din.
  • Forbered ørene for prosedyren. Neste opp, ta medisinert pulver og strø dette sjenerøst i hver av ørene. Hvis du ikke har noen medisinert pulver med deg, vil enhver form for talkum gjøre. Pulveret vil bidra til å gjøre det enklere for deg å trekke ut håret fra ørene.
  • Nappe ut overflødig ørehår. Slitasje latex hansker på hendene og ta fatt noen hårstrå med pekefingeren og tommelen. Forsiktig, men bestemt napp ut håret. Hvis du finner dette litt vanskelig, vurdere å bruke en pinsett. Masser stedet hvor du rev ​​håret ut med fingrene og deretter gå videre til neste sted. Gjør dette til alle de overflødige hårstrå i hundens ører er fjernet.
  • Masser hundens ører. Husk å massere ørene til hunden din etter inngrepet, slik at ørene ikke vil få betent fra alle trekke handlingen. Dette vil også gjøre hunden føler seg mer komfortable og vil ikke frykte i framtiden. Hvis du oppdager hudirritasjon eller blødning, DAB øret med en fuktig bomullsdott og deretter bruke medisinert salve.


Hvordan ta håret ut av hundens ører. Samle de tingene som du trenger.
Hvordan ta håret ut av hundens ører. Samle de tingene som du trenger.

Den beste tiden å gjøre dette på er når hunden din har tørket fra en nylig bad. Vått hår vil være vanskelig å trekke ut ettersom håret kan lett skli gjennom fingrene eller pinsett. Du trenger bare å gjøre dette minst én gang hvert halvår for hver hund. Ikke glem å gi kjæledyret en godbit en gang i blant for å forsterke atferden. Hvis hunden din stadig beveger seg rundt mens du gjør dette, vil du sannsynligvis trenger en annen person til å hjelpe holde ham mens du er ferdig med oppgaven.