E2y

Hvordan søke ekteskapelig tilgivelse etter en affære

På en skala fra mulige straffbare forhold til et ekteskap

På en skala fra mulige straffbare forhold til et ekteskap, utroskap priser en klar ti. Spørsmål om tillit, svik, omsorgssvikt og utilstrekkelighet kan alle komme sammen i en smertefull oppdagelse eller opptak, og du som lovbryteren kan finne deg selv på utsiden skuer de knuste restene av ekteskapet. Trinnene du tar i de neste dagene, uker eller måneder kan avgjøre om ekteskapet er salvageable og din kone villig til å tilgi deg. Husk at du nå lever på lånt tid, så du må gjøre hver gest og lover bety så mye som det muligens kan. Dette er ikke tiden for å legge emosjonell manipulasjon i listen over utfordringer. Her er noen råd om å søke tilgivelse etter å ha innrømmet en utenomekteskapelig affære.

Hvordan søke ekteskapelig tilgivelse etter en affære. Først av alt, du var ikke det.
Hvordan søke ekteskapelig tilgivelse etter en affære. Først av alt, du var ikke det.

  1. Først av alt, du var ikke det. Du virkelig rotet det til. Det første du må gjøre er å forene den gjerning med psyken din. Du har kanskje ikke trodde du var i stand til å ha en affære, men det viser seg at du var. Du har kanskje sett ned på andre menn som har vært utro mot sine koner, men gjett hva? Du er en av dem nå. Så smertefullt som det kan ha vært å bli konfrontert med din ektefelle om saken, bør du konfrontere deg selv enda hardere. Utvinne narkomane kan kalle denne gangen "bunnen". Du må innse hvor langt du har falt fra rollen du opprinnelig satt ut for å leke. Bare når du virkelig kjenner bunnen kan du nå ut for hjelp og eventuell tilgivelse.
  2. Du kan ikke se din kone for en stund - gi henne hva plass ber hun om. Hvis du vil at hun skal tilgi deg, må du vise en vilje til å holde seg borte så lenge hun trenger tid og plass til å gro. Du kommer ikke til å gjenvinne sin tillit ved å unnskylde om og om igjen utenfor døren hennes eller over telefon. Du vil stå en bedre sjanse til tilgivelse hvis du opprettholde en respektfull avstand og unngå unødvendige konfrontasjoner.
  3. Demonstrere vilje til å holde tritt med familieforpliktelser. Sørg for at regningene opphold betalt og husarbeid blir gjort og barna har alt de trenger, selv om du ikke kan være der i person til å hjelpe. Dette er ikke en tid for å slutte å gå i kirken eller ser ditt barns fotballkamp eller tilbringe tid med felles venner. Det kan være ubehagelig for en stund, men du kan ikke tillate deg selv å bli en utstøtt hvis forsoning er målet ditt.
  4. Enig til noen form for profesjonell ekteskap rådgiving din kone forespørsler. Dette vil ikke være rådgiveren sin første tilfelle av utroskap, så ikke tone ned betydningen av loven. Dette var ikke en misforståelse eller en liten sak blåst ut av proporsjoner. Dette var en frivillig brudd på ekteskapsløftene, så du skylder det til alle som er involvert for å være helt ærlig under rådgivning økter. Din kone kan overraske deg med sin egen ærlighet. Mange ganger er det ikke selve handlingen som er irredeemably dårlig, men nivået på uærlighet vises til å dekke det opp. En ektefelle kan være i stand til å forstå en seksuell fantasi tatt for langt, men emosjonell utroskap er ofte den deal breaker.
  5. Face din ektefelle direkte og fortelle henne at du vil ha henne tilgivelse. Det er altfor lett å bruke litt tid fra hverandre og tenke på skilsmisse etter en affære. Lovlig, kan din ektefelle forfølge en separasjon eller skilsmisse basert på handling av utroskap. Men mange par gjør overleve en isolert utenomekteskapelig affære, så forsoning bør aldri bli fjernet fra hensyn. Det kan være et spørsmål om å erklære dine intensjoner direkte og oppriktig. Du ønsker dette ekteskapet til å fungere, du har sett feil på dine veier, og ønsker du å fortsette å være din kones følgesvenn og leverandør. Hvis du setter den til din ektefelle i direkte setninger i riktig øyeblikk, står du si at den beste sjansen av å høre henne at hun tilgir deg og ønsker deg tilbake i livet hennes.