E2y

Hvordan kysse en dato farvel

Du er på en første date med en ny spesiell noen

Du er på en første date med en ny spesiell noen. Du har snakket om dine karrierer, dine barndommer, og din favoritt restauranter. Men noe mangler. Er denne personen noen du kan ha en fremtid med? Mange føler et første kyss sier alt du trenger å vite, og vil avgjøre om en fremtid er mulig. Som kvelden brytes opp, presenterer alle viktige spørsmål seg: Skulle du kysse daten farvel? Fylt med forventning og forventning, kan farvel kyss gjøre eller ødelegge en date. Mens den innledende opp kan sikkert gjøre en nervøs og engstelig, betyr det ikke må. En handlingsplan kan lindre stress av farvel kyss.

  1. Ta oppmerksom på kroppsspråk. Er daten din gjør konsekvent øyekontakt? Under samtalen, de lener seg inn og engasjert? I så fall er daten din har det gøy og er definitivt interessert. Hvis det har vært sporadisk berøring av hender, skuldre eller føtter, enda bedre! Smiler, ler og kontinuerlig samtale er alle indikatorer som et farvel kyss er fremover.
  2. Som dato brytes opp, sørg for å somle på daten din bil eller inngangsdør. Holde seg fysisk tett. Lag øyekontakt og smil. Selv om du skjelver innvendig, gjør ditt beste for å fremstå rolig og samlet. Tillit er attraktive.
  3. Som du sier farvel, være oppmerksom på at en pause i samtalen kan være "øyeblikket" du venter på. Ikke la det øyeblikket du passerer ved fordi det kan være svært vanskelig å komme tilbake.
  4. Når det rette øyeblikket presenterer seg selv, få øyekontakt, skritt mot daten din, helle i, og mykt trykke leppene mot din date lepper. Hold kyss lys og kort, noe for fancy. Trekk litt tilbake og se inn dato øyne. Smile.
  5. På dette punktet, kan du enten si farvel eller du kan nyte en andre kyss. Hvis daten din lener seg inn og virker komfortabel, kan du være i stand til å trappe opp intensiteten litt. Hvis du velger å si god natt, gå bort sakte slik at du ikke ser ut til å kjøre vekk. Hvis du velger å forsøke en andre kyss, sørg for at daten din er fortsatt behagelig og virker ivrige etter å fortsette kyss i tillegg!

På slutten av datoen (farvel kysse inkludert)

Hvordan kysse en dato farvel. Ta oppmerksom på kroppsspråk.
Hvordan kysse en dato farvel. Ta oppmerksom på kroppsspråk.

På slutten av datoen (farvel kysse inkludert) hvis ekspertene er riktige, vil du vite alt du trenger å vite om din date og eventuelle fremtidige du kan ha sammen. Hvis du bestemmer deg for ikke å fortsette dating, forhåpentligvis vil du ha fått litt erfaring og kunnskap til å ta med deg når du forfølge andre relasjoner. Men hvis det farvel kyss tenner en gnist, kan det være starten på noe flott og spennende. Det farvel kyss kan være den første dagen i resten av ditt liv.