E2y

Hvordan du velger en annen mann

Enten du er skilt eller enker, er det fortsatt en del av dere som lengter etter en partner. Hvis du har bestemt at du er åpen for et nytt forhold og du er seriøs om å ha en annen mann, så må du virkelig tenke hardt og vurdere disse tipsene:

Hvordan du velger en annen mann. Skriv ned hva du virkelig ønsker i et forhold.
Hvordan du velger en annen mann. Skriv ned hva du virkelig ønsker i et forhold.

  1. Skriv ned hva du virkelig ønsker i et forhold. Det er best å skrive dem ned slik at du er i stand til å uttrykke det og se dem på papir vil hjelpe deg å oppdage ting som du ikke har vært klar over før. Du har kanskje en realisering av "så det er derfor det ikke fungerte første gang", og du ser tilbake på dine tidligere ekteskap og lære deg noe nytt. Det er lurt å vite hva du leter etter i et forhold - er det finansielle stabiliteten, kameratskap eller å gi en farsfigur for barna dine?
  2. Skriv ned hva du ønsker i en mann. Igjen, skrive dem ned hjelper deg kan tydelig se om du blir realistisk i hva du vil. Siden du allerede vet at det du ser er ikke akkurat hva du får i din tidligere ekteskap, så bør du være i stand til å vite hva du virkelig ønsker i en mann. Har han å være pen? Har han til å ha en god posisjon i et selskap? Har han å være romantisk og uttrykksfulle? Det er egenskaper som du kanskje ikke ser i en mann umiddelbart, men du vil få til å sette pris som forholdet vokser, slik som hans evne til å ta vare på deg når du blir syk, eller at han var open minded om dine problemer i livet.
  3. Skriv ned hva du er villig til å gi i forholdet. Nå som du allerede vet hva du vil, sette på papiret hva du er villig til å være og gi. Et forhold kan ikke være en enveiskjørt gate, må du også ha noe verdifullt å gi hvis du vil at din fremtidige partner til å elske og respektere deg på samme måte. Se tilbake på dine tidligere ekteskap og objektivt se på dine tidligere manns klager på holdningen din. Du kan finne ut at du har vært en nagger, og at du har spurt for mye materielle ting. Hvis du tror disse kan muligens være en start på en annen negativ syklus i forholdet, så må du skrive ned det du vil bli mer kjærlig og mindre mas.
  4. Skriv ned de mulige konflikter som vil stige fra forholdet. Hvis du har barn og din tidligere mann er fortsatt rundt, og du deler foreldreretten, så bør du være forberedt på mulige konflikter spesielt i måten barna blir oppdratt av sin fremtidige stefar. Hvis barna er voksne, så konflikten kan være mellom barna og din fremtidige ektemann. Det beste er å snakke med familien din om din beslutning om å være i et forhold så eventuelle konflikter skal unngås. Ikke overrask familien, spesielt barna, med en ny mann brått. Ta deg tid til å gjøre dem komfortable med situasjonen.
  5. Ta deg tid til å gjenoppdage deg selv. Det er ikke godt å komme inn i et nytt forhold mens du er i en rebound. Hvis du nettopp har skilt eller din ektefelle har nettopp gått bort, ta deg tid til å være alene. Gjør de tingene du har vært å sette av tidligere, som en tur til en strand eller en åndelig retrett. Ta deg tid til å være sammen med venner og familie, og bli med i sosiale arrangementer og prosjekter. Du kan bare finne den rette andre mann i en av disse hendelsene.