E2y

Hvordan man skal møte en stor kvinne på online dating sites

Det er denne europeiske romantisk film fra 1998 starring Shopgirl og NY152 aka Kathleen Kelly og Joe Fox aka Meg Ryan og Tom Hanks som ble så elsket at det driver til denne dag. Filmen, Du har Got Mail, handler om en mann og en kvinne som får på orden i den virtuelle verden, men er faktisk konkurrenter utenfor deres online forhold. De går gjennom mange konflikter før de oppdager til slutt at de elsker hverandre.

Den filmen kan meget vel være en krystallklar forklaring på online dating. Uansett navnet på datingside du er på: Craigslist, Match.com, Date.com, FindLoveAsia.com, og Dream-Marriage.com, er bunnlinjen det er skummel, lyssky, og ofte uvirkelig. Det finnes ikke noe mer komplisert enn å prøve å finne en kvinne ut på det verdensomspennende nettet. Du vet for et faktum at å komme til kjenner en kvinne gjennom dating allerede stiller mange utfordringer ikke for svak til hjertet så hvorfor risikere det på nettet? Kanskje du er en av de sjenerte typer? Har du gått lei av å gå ut på jakt etter kvinner eller få satt opp for blind dates?

Hvordan man skal møte en stor kvinne på online dating sites. Meld deg på datingside.
Hvordan man skal møte en stor kvinne på online dating sites. Meld deg på datingside.

Vel, uansett grunn, og til tross for noen komplikasjoner, kan du finne en stor kvinne (det er mulig!) På en datingside hvis du vet hvor du skal lete.

Her er hvordan.

  1. Meld deg på datingside. Når du har valgt stedet som du tror vil være mest gunstig for søket, gå videre og registrere deg. Du vil bli bedt om å fylle ut feltene som er nødvendige for å bli oppført på området som en Searcher / Searchee. Du vil også bli bedt om å laste opp et bilde. Nå være veldig rett informasjon om deg og laste opp siste bilde, aller helst en som har deg smilende og ser flott ut. Du må innse at du vil bli dømt på utseendet ditt, så mens du laster opp ditt beste profilbildet du absolutt må holde det ekte. Du kan potensielt møte en flott jente på nettet. Hvis hun møter deg og du ikke er ærlig om hvordan du ser, det er en stor avtale breaker. Du kan kysse din potensielle kompis farvel.
  2. Hva gjør du når noen svarer. Det vil ikke være farfetched hele tatt at noen vil reagere på profilen du postet. Når dette skjer, vil du få varsel via e-post. Svare på kvinnen eller kvinner som har sendt ut følehorn, men ikke bli for oppspilt at du umiddelbart fart på sakene ved å spørre henne telefonnummer og sette opp et møte. Vær forsiktig og teste farvannet. Samsvarer via e-post for en stund, og når du tror det er riktig å gå videre, gå spør om nummeret hennes og ta det derfra. Når du er på telefonen med henne, lytte til hvordan hun snakker til deg, lyden av stemmen hennes (spent, glad, eller passiv), og hvis hun høres ut som en glad og varm person (ikke over-ivrig etter å behage) .
  3. Gå utover de telefonsamtaler. Be henne ut å møte deg. Dette er ikke til å være din første date, men snarere et møte til omfang hverandre. Din første møtet vil fortelle deg om du og hun er å klikke godt i person. Unngå intime steder og organisere møtet på dagtid. Møtes på en park eller på en diner for lunsj.
  4. Avgjøre om du ønsker å ta henne ut på en ekte date. Etter din første møtet, kan du avgjøre om hun er en keeper eller noen du heller vil være venner med. Hvis du heller ikke fortsette å kommunisere med henne, ikke vær så sløv om det. Være en gentleman. Du må også huske at for å møte en stor kvinne ikke skje umiddelbart. Du må kanskje gå på en rekke møter og en håndfull datoer før du møter The One. Vær tålmodig og være positiv.

Til slutt

Hva gjør du når noen svarer. Gå utover de telefonsamtaler.
Hva gjør du når noen svarer. Gå utover de telefonsamtaler.

Til slutt, gå bort hvis en kvinne ber om penger. Det er et rødt flagg. Kjør mot motsatt retning, Man.