E2y

Hvordan å behandle en kvinne som en dame på en dato

Skal du på en dato for første gang

Skal du på en dato for første gang, en dato uten chaperon, selvfølgelig? Eller har du gått ut mye med forskjellige jenter, men holder på å bli slått ned selv etter din første date? Kanskje er det fordi du ikke var i stand til å behandle din date godt.

Hvordan å behandle en kvinne som en dame på en dato. Lag en plan på forhånd.
Hvordan å behandle en kvinne som en dame på en dato. Lag en plan på forhånd.

Enhver kvinne ønsker å bli behandlet spesielt, spesielt på en første date. La et godt og varig inntrykk ved å følge disse tipsene:

  • Lag en plan på forhånd. Forutsatt at hun allerede sagt "Ja" på å ha en middag dato, må du lage en plan for hvor du skal ta henne. Vet hva daten din liker uten engang å spørre henne direkte. For eksempel er hun den type som ville sette pris på nattehimmelen eller noen som ønsker å bo i en fancy restaurant? Avhengig av dato personlighet lage en plan for hvor du ønsker å ta henne. Har back-up steder i tilfelle du ikke kan gjøre reservasjonen på ditt førstevalg. Ideelt sett sette en dato med henne noen dager før, så du ville fortsatt ha tid til å lage ordninger.
  • Plukke henne opp og ikke være for sent. Kommer i huset hennes i den avtalte tiden av pick-up. Være på gang! Hvis det er mulig, kommer minst 5 minutter tidligere. Kle seg riktig.
  • Møt opp med blomster. Kvinner elsker blomster. Viser opp med en bukett på hånden er veldig ridderlig og søt. Spør blomsterhandler for friske og fargerike blomster som passer for en date. Ikke plukk ut blomsten selv hvis du ikke vet noe om dem. Du kan ende opp med å gi henne en ordning apt for en begravelse!
  • Ta kontroll over virksomheten for dato natt. Ikke spør daten din hva hun ønsker å gjøre eller hvor hun ønsker å gå som dette viser at du ikke har planlagt noe for natten. Men fortell henne dine planer som du forlate huset og sørge for at hun er komfortabel med det. Hvis ikke, gå med back up plan.
  • Snakke. Unngå lange og pinlige tausheten når du kjører eller spise. En dato er den beste måten å bli kjent med hverandre bedre. Snakk om hobbyer og interesser, og ikke bare om arbeid. Gi hyggelige kommentarer når hun snakker om hennes interesser og vise noen interesse om det selv.
  • Ikke se en film. Hvis det er din første date sammen, er det bedre å planlegge på aktiviteter der dere begge kan snakke og bli kjent med hverandre i stedet for å sitte ved siden av hverandre, stirrer på et filmlerret.
  • Være høflig. Åpne døren når daten din går inn og ut av bilen, samt når du går i restauranten. Hjelpe henne på hennes bord som du trekke stolen for henne.
  • Være oppriktige. En kvinne ville aldri ønske å kaste bort tid på menn som ikke er alvorlige og oppriktige om sin dagsorden. Med mindre du virkelig ønsker kvinnen, ikke fører henne videre.


På slutten av kvelden

På slutten av kvelden, kjøre date hjemme og vente til hun kommer inn i huset før kjøring unna. Aldri be henne om en godnattkyss. Kyss må komme fra henne uten at du ber eller antydet.