E2y

Hvordan håndtere turen av skam

Tips for å komme deg gjennom morgenen etter med noen av verdighet igjen

Det er tidlig lørdag morgen. Du våkner opp. Faktisk er det for tidlig å våkne opp på en lørdag morgen, men den herlige smaken av gårsdagens øl og en intens trang til vann vil ikke la deg sove lenger. Du endelig få tilbake synet når du raskt innse at du ikke er i din egen seng, eller ditt eget soverom for den saks skyld. Sjansene er du sannsynligvis ikke vet hvis sengen du er i. Plutselig flashbacks fra siste nettene drunken krumspring komme flom tilbake inn i minnet. Og den fyren som du vagt husker skjer for å være den samme fyren som seng du er nå fanget i. Gjør deg, er du i ferd med å gjøre den beryktede "walk of shame".

Hvordan håndtere turen av skam. Kjører inn romkamerat.
Hvordan håndtere turen av skam. Kjører inn romkamerat.

Ikke bekymre deg. Vi har alle gjort det, eller i det minste vi alle kjenner noen som har gjort det. Turen av skam er en svært vanlig helg aktivitet for de fleste college barna i disse dager, så du er ikke alene. Så hvis (og når) du finner deg selv forbereder seg på å gjøre turen av skam, bruke disse tipsene for å komme gjennom morgenen etter med noen utklipp av din verdighet igjen.

  1. Komme ut av sengen. Dette kan være den største utfordringen du har til å møte i morgen. Prøv å skli ut av sengen ved sakte å plassere hver fot på gulvet og deretter nesten rulle din vei ut. Målet ditt er å gjøre det umulige, komme seg ut av sengen og samle klærne dine uten å vekke fyren opp. Hvis du er heldig, vil han later til å sove gjennom hele greia. Sjansen er, dessverre, at han vil våkne opp og du vil både bli møtt med at vanskelig samtale og det faktum at ingen av dere husker den andres navn. For ikke å nevne at du nå kjører rundt på rommet sitt helt naken.
  2. Samle opp klærne. Nå som du har fått deg ut av sengen, forhåpentligvis partneren din har gått ut igjen av nå. Finne en slags klær element for å dekke opp til du finner dine klær som var spredt rundt i rommet i et anfall av drunken lidenskap. Vær forberedt på å møte det faktum at du vil sannsynligvis ende opp med å forlate noe bak enten det er undertøy eller en bh (men egentlig prøve å ikke la noe). Rund opp jeans og prøver å sette dem på uten å falle over i mørket. Ikke glem skoene dine ... det vil være en lang tur uten dem. Også prøve å huske vesken, mobiltelefon, etc. Du virkelig ikke ønsker en grunn til å møte opp med denne fyren igjen. Til slutt, grip skjorte og jakke og bolt ut av rommet.
  3. Kjører inn romkamerat. Dette skjer ikke alltid, men på vei til døren kan du støte på fyren romkamerat kommer ut av badet eller soverommet. Hvis dette skjer, bare smile, si hei og holde det gående. Hei, du er en jente på et oppdrag.
  4. Forberedelse til veien videre. Gratulerer! Du har gjort det ut av omverden han heter leilighet med 80% av klærne og noen biter av stolthet din. Før du går videre, kan det være lurt å prøve å temme ned at "sex hår" du har å gå på. Tørk av mascara og eyeliner fra under øynene også mens du er på den. Alle vil vite hvorfor du vandre tilbake til leiligheten på 6:00, du trenger ikke å annonsere det (sjekk ut dating blogger for andre tips i dette området).
  5. Starter reisen. First off, må du finne ut hvor du er og hvilken retning din leilighet eller dorm er i. Når du har fått din følelse av retning tilbake, begynne å gjøre veien tilbake så raskt som mulig. Du vil ha walk of shame å være over så fort du kan, og å være så smertefri som mulig. Nå er vanligvis en god tid til å prøve å tenke på hva som skjedde i går kveld. Hvordan i helvete kom du ender opp med å gjøre turen av skam? Og hvem var den fyren?
  6. Du er ikke alene! Som du går og er i dype tanker, vil du kanskje merke at du ikke er alene. Det er sannsynligvis andre gutta og jentene også gjør turen av skam. Valget er opp til deg ... du kan gi dem et smil eller et nikk, eller du kan fortsette å gå med hodet ned.
  7. Gå inn på oppløpssiden. Ahhh, har du nesten gjort det! Du kan se bygningen i det fjerne. Tanker om sengen din (og sannsynligvis kommer til bad og endelig får den jævla drikke vann) fylle ditt sinn. På dette punktet, vil farten trolig øke etter hvert som målet ditt er i sikte.
  8. Home sweet home. Som du vrir om nøkkelen til leiligheten din, kan du endelig puste lettet ut som du har gjort det uten å tisse buksa. Endre ut av party-farget klær, sette pj på og hopp inn i din egen deilig seng.
  9. Varige effekter. Sjansene er du nødt til å kjøre inn i denne fyren igjen enten på campus eller ut i baren noen natt i fremtiden. Hvis dette skjer, vil det være opp til deg hvorvidt du innlede en samtale med ham (og muligens gjøre Walk of Shame # 2), eller hvis du bare ignorere ham og late som det hele skjedde aldri.

Så, du gjorde det. Du klarte å overleve den fryktede walk of shame. Det var ikke så ille. Men vær forberedt på å svare på dine romkamerater når de endelig våkner. De vil ønske å vite alle detaljer, og vil trolig være i stand til å hjelpe deg med å fylle ut detaljene som syntes å ha unngått din beruset tankene. Sove gjennom dagen, dusj og spise middag bare for å gjøre alt om neste kveld.