E2y

Hvordan å tilfredsstille en lang avstand lover

Et avstandsforhold er vanskelig å holde, men det er mulig. Så lenge du forblir trofast og stoler på hverandre, kan du gjøre forholdet fungere selv om du er kontinenter unna.

Hvordan å tilfredsstille en lang avstand lover. Send henne en kropp pute hvis hun elsker å kose.
Hvordan å tilfredsstille en lang avstand lover. Send henne en kropp pute hvis hun elsker å kose.

Men bortsett fra tillit og tro, må du også gjøre alle mulige måter å tilfredsstille din elsker. Du bør gjøre en innsats for å gjøre din kjæreste glad, eller hvis ikke forholdet vil bli dømt. For langdistanse elskere, nedenfor er noen tips for å hjelpe tilfredsstille din partner:

  • Send henne en kropp pute hvis hun elsker å kose. Uansett hvor du er i verden og hvor din kjæreste er, er det meget mulig å sende henne en kropp pute. Du vil ikke ha henne til å kose en annen kjæreste, ikke sant? Så hvorfor ikke tilfredsstille hennes ønske om å kose-sende henne en pute.
  • Være villig til å ofre. Kan du reise i åtte strake timer og lider jet logg bare for å være sammen med elskeren din? Kan du sende en permisjon i viktige jobben bare for å være sammen med elskeren din? Hvis ja, så er du villig til å ofre, og du kan tilfredsstille din kjæreste. Dessuten, hvis din kjæreste gjør det for deg, bør du også gjengjelde det noen ganger.
  • Gjør føler hennes vil du ikke jukse henne, selv om det betyr å invadere ditt privatliv. Dersom du virkelig så tett, du sikkert kan gi opp privatlivet ditt bare for å gjøre din kjæreste føler at du ikke er juks. Send henne posisjonen din og la henne se på deg gjennom GPS eller Google maps. Fortell henne at hun alltid kan spore mobilnummeret ditt bare for å sørge for at du ikke gjør noe rotete. Å gi forsikring til lang avstand lover vil forhindre sjalusi, som bare vil gjøre forholdet på spill.
  • Kommunisere godt med elskeren din. Prøv å være Shakespeare denne gangen og uttrykke alt som du føler gjennom ord. Du trenger ikke å være en in-fødte poet å gjøre dette. Øvelse gjør mester, og jo mer du skriver hva du virkelig føler deg, jo mer vil du være god til det. Lese romantiske romaner eller bokstaver vil hjelpe deg mye med dette.
  • Drøm med elskeren din. Du bør dele den samme drømmen-det er å være sammen i fremtiden. Hvis du ikke drømme, kanskje partneren din tror at forholdet er nettopp det en lang avstand forhold.
  • Inspirere din elsker. Hjelp din elsker å bli inspirert av forholdet. I stedet for å fokusere på den negative siden, fokusere på den positive siden av din situasjon. Fortsetter å fortelle henne at du gjør hva du gjør for din fremtid. Dette bør inspirere partneren din til å tenke det samme.
  • Send gaver. Alle ønsker å motta gaver. Som gjør at folk føler seg spesiell. Du vil tilfredsstille kjæresten din hvis du gjør henne føle seg spesiell. Hvorfor ikke sende en kake eller noe han liker å spise? Han vil bli overrasket og vil bli berørt med det. Selv en håndlaget noe er en god måte å gjøre din kjæreste føler veldig spesiell.

Viljen til begge parter å holde forholdet til tross for avstanden er svært kritisk for overlevelse. Din kjæreste kan ikke være så villige til å holde forholdet, men ved å følge tipsene ovenfor, kan du i det minste øke ditt forhold sjanse til å overleve.