E2y

Hvordan skrive ekteskapsløfter

For folk flest

For folk flest, skriver ekteskapsløfter kan være som å trekke tenner, mens for andre kommer det med ro. Men de fleste vil være enig i at det er den beste måten å uttrykke dine personlige tro. Hvis du gjør beslutningen som et par å skrive dine egne løfter, gjør ditt beste for å gjøre det personlig og oppriktig. Ekteskapsløfter skal representere din personlighet og følelser for din ektefelle å være. Disse tiltakene vil bidra til å få hjernen flyter med ideer.

Hvordan skrive ekteskapsløfter. Separat eller individuelle løfter.
Hvordan skrive ekteskapsløfter. Separat eller individuelle løfter.

 1. Separat eller individuelle løfter. Du kan skrive det samme bryllup løfte eller tilpasse din egen hverandre. Det er definitivt fordeler og ulemper med hver vinkel. Åpne dialog med den andre halvparten for å avgjøre komfort. Din forlovede kan ikke dele din entusiasme for individuell løfter, muligens av frykt eller bare mangel på kreativitet. Komme til hjertet av saken før avgjørelsen, og ikke legge press på henne hvis hun er bare ikke komfortabel. Offentlige taler er tross alt en av de mest nervepirrende opplevelser!
 2. Få ideer. Det er ingen skade i å forske ekteskapsløfter på Internett eller via andre midler. Det kan øke din komfort med oppgaven. Bare ikke kopiere dem! Det er viktig å gjøre bryllup løfter din egen.
 3. Idédugnad. Tenk på hvorfor du ble forelsket i den andre halvparten, og alle de fantastiske ting om livet ditt sammen. Ekteskapsløfter skal uttrykke hva som er unikt med din ektefelle å være og ditt forhold. Hva elsker du best? Hvordan legger han verdi til livet ditt, og hvordan vil du legge det til hans når gift?
 4. Ta opp dine tanker. Begynne med å skrive ned dine brainstormed tanker, og deretter gå videre til løfter. Registrere dem vil hjelpe deg til å høre hva de kan virkelig høres ut i bryllupet. Snakker det vil gjøre det mer naturlig og hjelpe deg å unngå vanskelig pauser. Du kan deretter transkribere ordene og øve derfra.
 5. Utarbeide en disposisjon. Det er som å skrive en semesteroppgave. Det må være en begynnelse, midt og slutt.
  • Begynnelsen. Starten av med en hilsen av noe slag, enten det er "My Dearest Love," eller bare deres navn. Husk, gjør det naturlig. Du vil være langt mer behagelig. Deretter føre inn en introduksjon som "vi møttes første gang," eller: "Når jeg først innså at jeg var forelsket ..."
  • Midten. Liket av løftet kan være et par setninger eller et par avsnitt. Fortell henne hva hun betyr for deg og hvordan livet ditt har vært bedre med henne i det. Beskriv det øyeblikket du først skjønte du var forelsket i henne. Beskriv betydningen av ekteskap i dine egne ord.
  • Slutten. Pakk den opp! End ved å se inn i fremtiden og lykkelig liv sammen.
 6. Praksis! Ikke komme på bryllupsdagen unrehearsed! Denne spesielle anledningen fortjener tid, engasjement og praksis. Du bør forutse varigheten av løfter og hva din stemme nivå bør være for en stor begivenhet, men har ikke tenkt å stole bare på hukommelsen. Noen mennesker bare spenne under press. Skriver dine løfter på papir og lese dem gjør dem ikke noe mindre meningsfylt - tross alt, er du fortsatt forfatteren og mener hvert ord.
 7. Vis den liturg. Tro eller ikke, bør du få tillatelse fra liturg. Siden han leverer tjenesten, er substansen i dine løfter også en refleksjon av hans verdier. Det er viktig at han vet hva som venter. Det kan også hjelpe ham å lære mer om deg som et par.