E2y

Hvordan planlegge en utendørs hage bryllup

Enhver brud-å-være ønsker å ha bryllupet av hennes drømmer og forståelig nok så. Det er mange trender i planleggingen av et bryllup, og en av dem er om ikke å holde den i en kirke eller et hotell lenger. Faktisk, destinasjon bryllup er så mye av en trend i dag at selv en utendørs hage bryllup kunne bli samlet sammen i denne kategorien. Det er verdt å se nærmere på dersom du ønsker å lage en vakker, eterisk og drømmeaktig bryllup for deg selv.

Her er hvordan du planlegger en utendørs hage bryllup.

  1. Bestemme plassering av bryllupet ditt. Vil du ha det på en hage i nærheten av en innsjø, på toppen av et fjell, eller omgitt av en mini amfi? Akkurat nå er dette det første du må bestemme før du selv går fremover.
  2. Gjør planlegging moro ved å arbeide med en profesjonell bryllupsplanlegger. Sannheten er at det kommer til å bli en stor utfordring å gjøre dette alene. Selv når din forlovede eller beste venn frivillige, er det fortsatt ingenting som ekspertisen til en pro hjelpe deg gjennom det. Dessuten har en profesjonell bryllupsplanlegger sett alt, bridezillas selv, så det kommer til å være morsomt for deg, men en utfordring for henne å toppe forrige bryllupet at hun satt sammen.
  3. Insister på at seremonien og mottak bli gjennomført helt ute ... MEN. Det kommer til å bli himmelsk omgitt av deilige dufter fra hagen så for all del har alt gjort utendørs, men har alltid en plan B for å flytte disse innendørs i tilfelle været går galt. Det er den tiden av global oppvarming og naturen kjenner ingen regler, og vil ikke sikkert holde det hele i for bryllupet ditt. Det er best å ha en plan B gjemt i bryllupet prep og kontrakt. Noen Plan B forslag er solid telt som kan leveres med enten oppvarming eller air-condition eller et drivhus hvor du kan velkommen regn eller snø mens seremonien og mottak utvikler seg med nære en hindring.
  4. La leverandørene inn på planen. Leverandørene - blomsterbutikk, caterer, spillested, og andre må vite om hvordan alt kommer til å gå ned på bryllupsdagen. Tenk på dette som en ypperlig utført spill der alle kjenner sin rolle. Du og din bryllupsplanlegger må gi dem et program flyt, planløsning og selv et kart til stedet slik at ingen blir tapt.
  5. Diskuter utformingen av kjolen din med designeren. Din brudekjole bør være noe som er tilpasset for en hage bryllup spesielt hvis du treffer en dato som faller i løpet av sommeren. En annen ting å vurdere er hva slags jord du går på som kan løses selvfølgelig ved å dekke den med et rødt teppe, men hva hvis de fuktighet, soaks gjennom materialet? Hvis plasseringen er mye vind, må slør være forsvarlig sikret med nok vekt til å holde gjennom hele seremonien. Ta disse i betraktning når man utformer din brudekjole.
  6. Planlegg en pre-bryllup makeup session. Dette bør gjøres av en profesjonell makeup artist og i nærvær av den offisielle bryllupsfotograf. Den tidligere vil skape din "wedding face" slik at du kan se hvordan du vil se ut på din hage bryllup mens sistnevnte kan visualisere hvordan du tar bildene dine for å fremheve dine beste vinklene.
  7. Ha et medikament kit på klar. I tilfelle du plutselig utvikle en allergisk reaksjon på pollen eller bli bitt av insekter.

Hvordan planlegge en utendørs hage bryllup. Gjør planlegging moro ved å arbeide med en profesjonell bryllupsplanlegger.
Hvordan planlegge en utendørs hage bryllup. Gjør planlegging moro ved å arbeide med en profesjonell bryllupsplanlegger.

Pass på å planlegge alt i god tid slik at du og dine gjester kan ha en fantastisk tid på den store dagen!