E2y

Hvordan lage en nyttig bryllup registret

Når du gir en gave til et bryllup, vil en gjest bringe noe som hun kan tenke på hvis det ikke er bryllup registret. Ettersom alle bruder ønsker å motta en rekke apparater og dingser som gaver, noen av dem ender opp med å få returnert ellers holdt i en bod, uåpnet fordi liksom det nye paret ikke finner en bruk for dem.

Det er mer praktisk og økonomisk hvis paret registrerer i et bryllup registret der gjestene kan sjekke hva paret ønsker å motta. På denne måten, vil bryllupet register være svært nyttig for alle parter, og vil redusere duplisering av gaveartikler. Å skape en nyttig bryllup registret, her er noen tips.

  1. Før du registrerer deg for en bryllup registret, bør du sette deg ned med partneren din og lage en liste over alle elementene du ønsker å motta. Dere to skal foreta en opptelling av apparater og varer som du allerede har, de ting som må skiftes ut, og de som må oppgraderes. Du bør komme opp med en liste dere to enige om å være endelig, i hvert fall for øyeblikket.
  2. Sjekk ut de ulike online bryllup registre. Dette vil gjøre det enklere for gjestene å sjekke hva du trenger, og du kan holde orden på kjøp, kjapt legge til listen, endre farger og mengder og slette noen elementer fra listen. Velg en med et godt utvalg av apparater og andre varer til hjemmet. La din familie, venner og inviterte gjester vet at du har registrert deg med en bestemt bryllup registret slik at de umiddelbart kan kontrollere din ønskeliste. Sjekk også listen at butikken du registrerte deg med gir deg og se om det er elementer der ute som du faktisk trenger og kan legges til din egen liste.
  3. Etter at kostnadene for bryllupet forberedelser og bryllupet selv, de fleste par starte sitt nye liv sammen i utgangspunktet fra null og må bygge opp sine eiendeler gradvis. En nyttig bryllup registret kan ta seg av det meste av kommende utgifter. Du bør identifisere de store apparater som du trenger og sette det på toppen av listen.
  4. For en mer systematisk tilnærming, lage en liste over ting som du faktisk trenger og vil bruke rom for rom. Går gjennom denne ruten vil vise deg hva ting faktisk er nødvendig. Start med de store sakene første før du går til mindre ting. Ikke glem det viktigste, spesielt for kjøkken og bad spesielt hvis du har bestemt deg for et tema og fargevalg for badene.
  5. Basere noen av elementene på din ønskeliste på dine lidenskaper og hobbyer. Liker du å bake, lese, lytte til musikk, sy og trene? Du bør ta med noen elementer for dette.

Hvordan lage en nyttig bryllup registret. Før du registrerer deg for en bryllup registret.
Hvordan lage en nyttig bryllup registret. Før du registrerer deg for en bryllup registret.

Gjør din bryllup registret svært nyttig ved å liste elementer som du liker spesielt godt fordi det vil tjene en hensikt. Benytt muligheten til å få de tingene som du faktisk trenger og vil ha bruk for senere. Dette kan gi deg en hel masse sparepenger samt gjøre deg glad og fornøyd med bryllupet gaver som du vil motta.