E2y

Hvordan lage en hund handlevogn

Dog vognene ble brukt da historiske aldre

Dog vognene ble brukt da historiske aldre. Disse ble deretter brukt til å frakte varer og flytte fra disse fra ett sted til et annet ved hjelp av en hund eller hundespann. Disse ble også brukt i andre land for å selge melk. Melkebeholderen er satt på hunden handlevognen. Dette er fortsatt i bruk i dag hovedsakelig for rekreasjon. Andre har en hund løp med sine hunder på hunden vognene. Dog vognene som selges i markedet er dyrt. Hvis du har en hund, kan du gjøre en hund handlevogn for det. Bortsett fra racing, kan du også bruke dette til å bære mat i løpet piknik eller lett dagligvarer eks. Dette er ikke vanskelig å lage, og det er gøy fordi du får til å gjøre noe spesielt for ditt kjæledyr.

Her er fremgangsmåten du trenger å gjøre for å gjøre en hund handlevogn for hunden din.

Hvordan lage en hund handlevogn. Få de tingene som du trenger.
Hvordan lage en hund handlevogn. Få de tingene som du trenger.

  • Få de tingene som du trenger De er: zip bånd laget av plast, sele for bakre og tilbake, radio flyer vogn, tau, PVC T-kontakter, 2 meter PVC-rør, og 2 deler av seks tommer PVC rør. Velg et tau, som er glatt å unngå å kutte hunden din.
  • Få 2 meter PVC-rør og legge ved en PVC T-kontakt på en av endene. På den andre enden uten PVC T-kontakten, bore to hull på begge sider. Få en 6 inches PVC rør og fest den til den ene enden av kontakten. Få den andre 6 inches PVC rør og fester seg til den andre enden av kontakten. Bore to hull på hver side av enden av de to 6 inches PVC rør, som ikke er festet til T-kontakt PVT.
  • Fest radio flyer vogn til PVC forsamlingen som du har gjort. For å gjøre dette, får zip bånd og tråd disse gjennom hullene du boret på 2 meter PVC rør deretter gjennom håndtaket på radio flyer vogna. Sørg for at disse er tilstrekkelig sikret for å hindre vogna fra å falle når de brukes. Din vogn er nå koblet til PVC forsamlingen.
  • Nå som du har kroppen til hunden cart, kan du sette sele på hunden din. Sett foran og bak sele på hunden. Å vite riktig størrelse, får et målebånd og få målingen rundt brystet og skuldrene til hunden din. Det vil være for den fremre sele. Deretter får måling av den største delen av de bakre ben i hunden. Det vil være målingen for baksiden sele.
  • Når du er ferdig å sette foran og bak sele på hunden din, feste selen på hunden til vognen. Koble selen til vognen med et tau. Tauet skal settes inn i hullene du boret på slutten av de to 6 inches rør. Pass på at du binde tauet riktig så hunden handlevogn vil bli sikret.


Du har nettopp fullført hunden handlevogn

Du har nettopp fullført hunden handlevogn! Du kan prøve å bruke dette ved å sette noen ting på det å bli trukket av hunden din. Sørg for å sette bare vekten som hunden kan bære.