E2y

Hvordan lage en brude gave kort boks

Bruder nyte hvert aspekt av planlegging for deres bryllup. Hver detalj fra den dato, til kjole, til brude kort boks som brukes i resepsjonen er viktig.

Kortet boksen er en av de enkleste dekorasjoner til bryllupet og likevel de kan sees i et bredt spekter av stilarter. Kortet boksene kan kjøpes ferdiglaget på nettet eller på en lokal brude butikk, men de fleste bruder liker å lage sine egne bokser for å sikre at det koordinerer med bryllup tema. Her er hvordan du kan lage ditt eget bryllup gavekort boksen.

Hvordan lage en brude gave kort boks. Stil og design av kortet boksen er viktig.
Hvordan lage en brude gave kort boks. Stil og design av kortet boksen er viktig.

 • Stil og design av kortet boksen er viktig. Det er mange alternativer å velge mellom når de vurderer stilen på kort boks. De kan være engangs eller permanente. De kan komme i form av en skattekiste, pappeske, ønskebrønnen, et fuglebur, en lagdelt kake, etc.

  Bruder bør sette noen trodde på akkurat hva de trenger fra kort boks. De ønsker at det skal være permanent for å lagre bryllup minner? Vil de ha det under lås og nøkkel for å ivareta sikkerheten for kortene fra tyveri? Har de vil den skal være åpen eller ikke de ønsker en lukket boks med en kortleser? Dette er spørsmål som må besvares før utformingen av kortet boksen begynner.

  Det er mange måter å dekorere boksen eksempel ved hjelp av maling, innpakningspapir, scrapbook papir, stoff, bånd, buer, blomster, osv. Ideene er uendelige. Mange design er basert på temaet for bryllupet. En god Limet er også nødvendig for å feste materialene til boksen. Stoff lim eller en varm limpistol er et godt valg.

 • Vurdere et stoff dekket brude kort boks. Første skritt er å finne en egnet pappeske. En med et avtagbart lokk eller en flip lokk ville være ideelt. Hvis en slot er ønsket for kortene, ville dette være tiden å kutte ut. Forsikre deg om at sporet er stor nok for noen av de største kortene.

  Når sporet har blitt kuttet ut, må en beslutning om hvordan du kan dekorere det skal gjøres. Satin er et svært populært valg hvis stoffet er alternativet. Avhengig av størrelsen av den skattekiste, er nok stoff nødvendig for å dekke hele brystet. Stoffet bør pakkes rundt boksen som om en gave ble pakket. Pass på å lime stoffet langs kantene og i hjørnene med stoff lim eller en varm limpistol. Trekk stoffet stramt for å sikre en jevn, tett utseende.

  Vurdere et stoff dekket brude kort boks.
  Vurdere et stoff dekket brude kort boks.

  Å skape det unike aspektet av design, kan dekorative bånd eller blomster følges langs kantene. Andre ideer inkluderer paljetter, blonder, sommerfugler, bilder, osv. Omtrent alt går.

  Så snart stoffet er festet til boksen, har en sliss for å være laget i stoffet over slissen som ble gjort i boksen tidligere. Dette kan gjøres med en skarp barberhøvel, saks, eller en kniv. Kontroller med liming av stoffkantene av slissen til undersiden av lokket for å sikre jevnhet og en mer profesjonelt utseende.

For å legge til en finishen til kortet boksen, kan du kjøpe en lang dusk eller en lås og nøkkel montering må overholdes fronten.