E2y

Hvordan kjøpe en veggmontert akvarium

En veggmontert akvarium kan være svært elegant og dramatisk. Noen av dem kan monteres i en vegg på en slik måte at akvariet kan sees fra to rom. Fordi de er så dramatisk og kan ofte sees fra to rom, prisene en tendens til å være betydelig høyere enn for en konvensjonell aqaurium. I tillegg monteres installasjon av en vegg akvarium kan kreve tjenester av en profesjonell snekker. Og kan vedlikeholdsoppgaver være litt mer vanskelig på grunn av begrenset plass.

  1. Vurdere nettstedet for den nye veggmontert akvariet. Du må kanskje leie en profesjonell for å finne ut om det er rør, elektriske ledninger eller luftkanaler i veggen du har tenkt å bruke.

Hvordan kjøpe en veggmontert akvarium. Vurdere nettstedet for den nye veggmontert akvariet.
Hvordan kjøpe en veggmontert akvarium. Vurdere nettstedet for den nye veggmontert akvariet.

  • Finne stendere og finne ut om veggen er en bærende vegg. Igjen må du kanskje få en profesjonell vurdering, spesielt for større akvarier.
  • Finne den beste metoden for å henge det. Det er to måter å få på akvariet på veggen. Heng den, eller bygge det rett inn i veggen. Resultatene av vurderingene som er gjort i trinn 1 og 2 vil hjelpe deg å avgjøre om i-vegg alternativet er enda mulig.
  • Måle området. Sørg for å redegjøre for plassering av tilbehør som pumper, filtre og belysning. Hvis planene er svært ambisiøs og du er villig til å investere litt penger, er det mulig å finne din filtrering i et helt annet område av ditt hjem, pumper vann frem og tilbake. Dette har flere fordeler for veggmontert akvariet. Det vil redusere støy av pumpen strømtilførselen filteret fra området der akvariet ligger. Filteret kan omfatte et stort volum av vann som kan øke antall fisk du kan holde i akvariet ditt.
  • Bestill ditt akvarium. Med nettstedets vurdering detaljer i hånden, er du klar til å kjøpe din veggmontert akvariet. Referer til nettsteder oppført på slutten av denne artikkelen for noen mulige leverandører.

  • Avgjøre om du trenger profesjonell hjelp. Når akvariet kommer du kanskje må planlegge tid med en profesjonell for å få det installert med mindre du er sikker på at altmuligmann ferdigheter er opp til utfordringen.
  • Jeg har alltid anbefaler understocking akvarier

    Jeg har alltid anbefaler understocking akvarier. Mange av de veggmonterte alternativene tendens til å være mindre i totale gallons enn en lignende priset typisk akvarium. Den beste veggmontert akvarier jeg har sett har noen veldig dramatisk (og ofte dyre!) Fisk som står i sentrum.