E2y

Hvordan å øke grønne oppdaget puffer fisk

En grønn spotted puffer fisk er en unik og flott fisk å eie og ta vare på. Fisken fungerer som en valp og vil hilse deg med sine øyne når du kommer i nærheten av tanken sin. Hvis du vet hvordan, kan du selv hånd-mate puffer fisk. Mens de fleste fisker hvile og sove seg flytende i vannet, vil den grønne oppdaget puffer fisk sove på bunnen av akvariet. Hvis du er ute etter en unik fisk å ta vare på, ta en titt på tipsene om hvordan å heve en grønn spotted puffer fisk.

  • Den grønne oppdaget puffer fisk er ikke en ferskvannsfisk. Det er en brakkvann fisk, så det vil leve bedre og lengre i et saltvannsakvarium. Du må installere et hygrometer for å overvåke saltholdighet vannstand som salt nivået vil øke etter hvert som vannet inne i akvariet fordamper.
  • Kjøp en grønn spotted puffer fisk som er ganske ung, slik at du vil ha en lengre tid til å nyte ditt kjæledyr, samt gi det nok tid til å tilpasse seg sitt nye miljø. Normalt puffer fisk vil ha en hvit buk og grønn tilbake med svarte flekker. Det kan lure deg til tider skjønt, siden puffer fisk kan opptre som en kameleon og endre fargen på buken til svart og snu ryggen til en blek farge. Må sørge for at den svarte magen er ikke et tegn på sykdom. Hvis den grønne oppdaget puffer fisk endrer farge regelmessig, betyr det at det er sunt og bare prøver å lure deg.
  • Fisken har sterke tenner som den bruker til å åpne bløtdyr og andre krepsdyr i naturen. Sørg for at den har nok vanskelig mat å knaske på slik at tennene veksten vil bli arrestert. Det er også viktig å gi puffer fisk noen hard mat daglig for å hindre den fra å spise deler av akvariet ditt. Feed grønn spotted puffer fisk med riktig mat som består av frosset eller frysetørket plankton eller krill, hele spøkelse reker, sirisser, ormer, små snegler og glass ormer.
  • Puffer fisk er en rotete eater og produsere ganske mye avfall derfor må du ha en god akvarium filtreringssystem for å holde vannet rent. Fisken har ikke vekter og gjellene er ikke dekket så det er ganske følsom som er grunnen til at du må installere tilstrekkelig filtreringssystem og også endre vannet ofte. Dette vil hindre vekst av alger inne i tanken. Siden en algespisende fisk ikke vil overleve leve med en puffer fisk, må du fjerne algene selv hvis du lar alger til å vokse.
  • Den grønne oppdaget puffer fisk er en glupsk eater og har vill vaner, så det bør plasseres i en egen femten gallon tank. Bruke en større tank hvis du ønsker å holde mer enn én grønn spotted puffer fisk. Det kan angripe andre fisk hvis du plasserer den i et fellesskap tank. Samtidig er det også svært få akvariefisk som vil være i stand til å tolerere de høyt saltinnhold av vannet hvori puffer fisk vil trives.


Hvordan å øke grønne oppdaget puffer fisk. Den grønne oppdaget puffer fisk er ikke en ferskvannsfisk.
Hvordan å øke grønne oppdaget puffer fisk. Den grønne oppdaget puffer fisk er ikke en ferskvannsfisk.

Puffer fisk er ganske nysgjerrige og liker å mure seg inne hull der det kan hvile og / eller sove. Legg akvarium dekorasjoner som er sterk nok for sine skarpe og spisse tenner med hull og gjennomgå mellomrom hvor fisken kan spille. Legg noen dekorative planter, også for å gjøre akvariet ser attraktive. Overvåke tilstanden til vannet regelmessig for å holde kjæledyret puffer fisk lykkelig og sunn.