E2y

Hvordan kjøpe den perfekte bryllup ramme

Etter den viktigste dagen i noen par 'liv

Etter den viktigste dagen i noen par 'liv - deres bryllup, holde minnene om den dagen for å minnes den anledning er absolutt nødvendig. Fra gavebok fotoalbum til skrap bok av hver detalj av bryllupet, alle disse er like viktig som å finne det perfekte bildet ramme for å holde bildet ditt, bildet av den viktigste dagen i ditt liv. Denne dagen sies å være når bruden er på sin peneste. Så hva bør du huske på når du kjøper den perfekte bryllupet bilderammen?

Her er noen tips på å finne eller lage en ramme som passer best for deg:

 • Personlig fotoramme. Du kan enten lage din egen personlige fotorammen, eller du kan bestille på nettet og bare rett og slett tilpasset det ved å legge inn din favoritt romantisk sitater eller sette i et utdrag fra dine løfter. Å lage din egen personlige fotorammen vil også være en morsom ting å gjøre sammen som nygifte. Du vil sannsynligvis trenge papp og andre håndverket materialer som man vanligvis bruker for baby utklippsbøker.
 • Collage. Lag en collage av de beste bildene eller de beste øyeblikkene av deg og din mann, ikke bare under bryllupet, men også legge inn noen bilder du har delt gjennom årene mens du var fortsatt dating. En collage er et verk av formell art laget av en samling av ulike former, som deretter skaper en ny helhet.

Det er andre ting å vurdere også når finne eller kjøpe det perfekte bryllup bilderammen. Du må også vurdere materialet, kostnadene og hvordan det ville estetisk blande med interiøret i huset eller hvor du ville være å vise rammen.

Hvordan kjøpe den perfekte bryllup ramme. Personlig fotoramme.
Hvordan kjøpe den perfekte bryllup ramme. Personlig fotoramme.

Her er noen av de materialene du kan vurdere:

 1. Metall rammer. For holdbarhet og levetid, ville metall rammer være et godt valg. Det finnes en rekke utførelser tilgjengelig for metall rammer, og du vil ha bredt valg som tilbys. Det er egentlig avhengig av din smak og det utseendet du ønsker å være i stand til å oppnå. Noen av de mest omtalt typer metall rammer er følgende:

  • Black Magic. Dette er prydet i fløyelsmyk sort med et snev av fortryllende børstet sølv eller gull aksenter. Dette metallramme er en fantastisk interiør og ville bli best brukt for en fin kunst plakat eller en svart og hvitt fotografi.
  • Edle metaller. Denne stilen er bredere og rundere enn de fleste rammer, og det er mange farger å velge mellom. Dette er sterk nok til å holde selv store stykker og er i stand til å gi aksent til et maleri, plakat, eller etsing.
 2. Etter den viktigste dagen i noen par 'liv. Collage.
  Etter den viktigste dagen i noen par 'liv. Collage.

  Tre rammer - En av tre bilderamme er veldig allsidig og kan brukes i mange hjem. Det er så mange klassiske og rustikke tre rammer som du kan bruke til å holde bryllupet bilder og andre kunstverk eller en familie portrett. Noen av de tre rammene er laget av kirsebær, valnøtt, eik eller furu, og du kan ha den i en ferdig utseende eller uferdig.

Når du kjøper bryllupet bilderammen, den beste måten å finne ut hvilken vei du skal gå eller hva du skal kjøpe er av tenkelig den på veggen med ditt bryllup portrett.