E2y

Hvordan kjøpe blomsterpike kjoler

Hvis du har besluttet å ha en blomst jente i bryllupet ditt, må du velge en kjole for henne å bære. Her er noen tips om å kjøpe en stor blomst jente kjole for din littlest brude attendent.

Hvordan kjøpe blomsterpike kjoler. Hvem betaler for blomsterpike kjole?
Hvordan kjøpe blomsterpike kjoler. Hvem betaler for blomsterpike kjole?

  1. Hvem plukker kjolen? Tradisjonelt velger bruden-å-være blomsterpike kjole, akkurat som hun plukker brudepiker kjoler. Men i noen tilfeller kan bruden be blomst jentas mor til å velge en passende kjole, innenfor begrensninger (for eksempel farge eller lengde).
  2. Hvem betaler for blomsterpike kjole? Vanligvis foreldrene til blomsterpike er ansvarlig for å kjøpe kjolen, men du kan sikkert tilby å hjelpe dem med kjøpet hvis du er så tilbøyelig.
  3. Hva bør du se etter når du velger en blomst jente kjole? Selvfølgelig vil du henne til å koordinere med resten av bryllupet partiet, men hun har ikke å matche brudepiker. White er en klassisk farge for blomsterpike kjoler, blomsterpike er en annen person enn bruden for hvem hvit er ansett som en god farge på bryllupsdagen. Hvis du velger hvit for blomsterpike, vurdere aksenter i en farge som passer dine andre deltagere kjoler. For eksempel kan hun ha en hvit kjole med en farget sash, sko eller pinafore.
  4. Moderne bruder velger større variasjon i antrekk for deres blomst jenter. For eksempel kan en floral eller pastell sundress eller kjole være et stort utvalg som ikke bare vil se søt, men kan brukes på nytt. Hvis du har en mer uformell eller stranden bryllup, disse er spesielt gode alternativer.
  5. Hold komfort i tankene. Unngå kløende stoffer eller trimme for blomsterpike, du vil ikke ha henne wiggling og skrape sin vei ned midtgangen før deg. Har din blomsterpike hater kjoler? Vurdere en flytende par av formelle bukser med en silkeaktig bluse i stedet. Mens du vil ha henne klærne til å passe ånden av bryllupsfesten, du også vil at hun skal være komfortabel og glad.
  6. Hvor er de beste stedene å kjøpe blomsterpike kjoler? De fleste brude butikker vil bære et fullstendig utvalg, sammen med brudepiker 'kjoler. Du kan også se på online formelle slitasje butikker hvis du foretrekker å bestille noe. Men du trenger ikke å gå til en brude butikk for å finne gode blomsterpike kjoler, mange kjøpesentre og butikker har et bredt utvalg av jentenes kjoler som passer for denne anledningen. Enda bedre, disse alternativene er vanligvis mindre kostnadskrevende enn de som finnes i spesielle butikker.
  7. Hva er rollen av blomsten jenta? En blomst jente er medlem av brude partiet, vanligvis er hun mellom fire og åtte år gamle. Blomsterpike går ned midtgangen, før eller etter brudepiker, ofte hun sprer kronblader som hun går.