E2y

Hvordan du oppretter bryllupsinvitasjoner i photoshop

En av detaljene som du er nødt til å forberede når bryllupet dagen kommer er bryllupet invitasjonen. Bryllupsinvitasjoner kan være ganske dyrt, spesielt når tilberedt av fagfolk. Du kan imidlertid opprette dine egne profesjonelle bryllupsinvitasjoner ved hjelp av Adobe Photoshop. Her er hvordan.

Hvordan du oppretter bryllupsinvitasjoner i photoshop. Lag grunnlagsdokumentet.
Hvordan du oppretter bryllupsinvitasjoner i photoshop. Lag grunnlagsdokumentet.

  • Lag grunnlagsdokumentet. Først av alt, må du åpne programmet og opprette en ny fil. Gjør dette ved å klikke på Photoshop-ikonet på skrivebordet. Hvis du har slettet ikonet, kan du finne det på Start-menyen. Etter at programmet er ferdig lastet, klikk på Fil-knappen øverst i venstre hjørne av skjermen. Klikk på Nytt dokument-knappen og vent til dialogboksen skal vises. I dialogboksen kan du endre høyden og bredden på dokumentet, avhengig av hvor stor du vil at filen skal være. Klikk OK, og det nye tomme dokumentet vises.
  • Tilsett motivet. Deretter legger noen design til tomt dokument. Det er flere måter å gjøre dette. Du kan kopiere bilder av de grunnleggende temaer for bryllupet ditt. Hvis du går for en Flower tema bryllup, for eksempel, kan du ta bilder av dine favoritt blomster og skanne dem. Etter å skanne dem, åpne bildefiler i Photoshop ved å klikke på Åpne-knappen, som finnes i Fil-menyen. Eller du kan også laste ned lager bilder og bilder fra Internett. Noen lager bilder er solgt, mens det er noen kunstnere og fotografer som gir lager bilder gratis. Sjekk ut nettsteder som Deviant Art for lager bilder. Redigere den kopierte avbildet ved beskjæring av bilder eller ved å bruke magnetiske lasso verktøyet for å velge bare den delen av bildet som du liker. Etterpå kopiere bildet og lime det på tomt dokument, som vil skape et lag. Du kan opprette så mange lag som du vil, ett for hvert element i invitasjonen. Etter at du er ferdig med å design, gå til lag-panelet på nedre høyre side av skjermen og rastrere eller flate ut biletet.
  • Legg teksten. Deretter legger du inn teksten for invitasjonen. Legg til en tittel, og legge til en kort beskrivelse av hendelsen. Sørg for at du også legge detaljene i bryllupet, som spillested, kjole antrekk, enten bryllupet er RSVP eller ikke, og andre detaljer. For å gjøre teksten ser livlig, gjøre bruk av ulike fonter fra samme font familien. Ved hjelp av forskjellige skrifter fra samme familie vil gi dokumentet en enhetlig, men interessant utseende.
  • Lagre og skrive ut. Når du er ferdig å designe og legge teksten til bryllupet invitasjonen, er det siste trinnet for å lagre dokumentet som en PDF-fil, og deretter skrive det ut ved hjelp av spesialpapir. Du kan legge bånd til bryllupet invitasjonen etterpå, for å gjøre det mer interessant.


I stedet for å ansette designere til å lage et bryllup invitasjon for deg, bør du vurdere å lage din egen ved hjelp av Adobe Photoshop. Ikke bare vil du kunne spare penger på denne måten, men du vil også være i stand til å tilpasse bryllup invitasjon så mye du vil.