E2y

Hvordan du kan utøve din kanin

Tenker på å få et nytt kjæledyr, men du er usikker på om du er en hund eller katt person? Kanskje en gullfisk da? Hvorfor ikke prøve noe annet? Ok kanskje ikke en skorpion, cobra eller maneter. Noe mindre, men ingenting som du kan ved et uhell mister i alt rotet. Noe søt og søt at barna kunne forelske seg. Hmmm. Hvis du vil ha et kjæledyr, kan du prøve å eie en kanin.

Flere og flere mennesker er å skaffe kaniner som kjæledyr

Hvordan du kan utøve din kanin. Bygge en liten verden.
Hvordan du kan utøve din kanin. Bygge en liten verden.

Flere og flere mennesker er å skaffe kaniner som kjæledyr. De kan være tamme lett som de er ikke vanskelige å håndtere, og er faktisk veldig tamme. Faktisk, de selv besitter de samme sosialisering ferdigheter som hunder og katter, som over tid kan de integrere seg i en familie. Kaniner har sine egne unike begrensninger og fordeler men på hele, de er utmerkede kjæledyr.

Akkurat som hunder og katter

Akkurat som hunder og katter, kaniner trenger trening for å overleve. Dyret skal ikke være i bur hele dagen så det vil føre en elendig tilværelse og mangler noen vilje til å overleve. Innestengt og begrenset, vil det ikke være lov til å vokse skikkelig. Du kan ikke være i stand til å kjøre med den som en hund, men her er tips om hvordan du kan utøve din kanin.

Lekeområde

Lekeområde. Tildele et stort nok område for kaninen å kjøre rundt i. Det vil tilbringe mye tid her å utforske sine omgivelser. Pass på at dette området er predator bevis og rømme bevis. Du må være i stand til å vise pennen lett, som kaninen må overvåkes til enhver tid. Du ønsker å gi den enkelte frihet, men ikke la det helt ut av syne. Det vil bruke rundt 4-5 timer hver dag i denne pennen flytte om. Gjør det beste pennen det kan være.

Bygge en liten verden

Flere og flere mennesker er å skaffe kaniner som kjæledyr. One-on-one interaksjon.
Flere og flere mennesker er å skaffe kaniner som kjæledyr. One-on-one interaksjon.

Bygge en liten verden. Kaninen penn bør ha mye av gjenstander og ting som det kan bruke. Bruk bokser, gamle støvler og andre kasserte gjenstander. Kaninen kan bruke disse objektene for å hoppe av, begrave i sanden og leke med. Disse tingene vil holde ham interessert og underholdt.

Sandbox

Sandbox. Noen kaniner liker å grave. Hvis kjæledyret ditt har affinitet for graving, forberede en liten sandkasse for ham å grave rundt ham. Kaniner har et instinkt å hule som de er byttedyr og naturlig slå til bakken for å søke trygghet. Dette vil forberede det hvis det liksom blir fanget i naturen.

One-on-one interaksjon

One-on-one interaksjon. Bond med kjæledyret ditt. Din kanin trenger kjærlighet og hengivenhet også. Spille med det er fortsatt den beste måten å sikre at kaninen får riktig trening den trenger og samtidig, du øker sin kjennskap til deg.

Selv om svært forskjellig fra hunder og katter

Selv om svært forskjellig fra hunder og katter, kaniner fortsatt må du ta vare på den. Å sørge for at kjæledyret kanin får riktig mengde mosjon er ikke en lett oppgave, og krever at du være årvåken ennå kjærlig. Unn din kanin godt, og det vil bli like lojal mot deg som alle andre kjæledyr.