E2y

Hvordan velge en dverg hamster bur

Når vi leter etter et bur for dverg hamster

Når vi leter etter et bur for dverg hamster, har du sikkert aldri vil gå tom for valg. Besøk noen dyrebutikken, og du vil bli overveldet av en rekke alternativer. Men selv om det er tilfelle, velger et bur er ikke så lett, spesielt siden du har til å vurdere en rekke faktorer. Fordi buret vil fungere som din dverg hamster hjemme, bør buret være akkurat det-et hjem. For å hjelpe deg, her er noen tips i å velge for en dverg hamster bur.

Hvordan velge en dverg hamster bur. Velge riktig størrelse.
Hvordan velge en dverg hamster bur. Velge riktig størrelse.

  1. Bestem på stilen. Det fine med en dverg hamster bur er at det kommer i en rekke stilarter. Du kan velge å ha en wire bur, plast bur, eller terrarium. En wire buret har en skuff plast festet nederst. Det er lettest å rengjøre, og gir god ventilasjon. Det eneste problemet med en wire bur er når dverghamsteren bestemmer seg for å tygge barer å unnslippe. En plast bur, på den annen side, kommer med innebygd i avdelinger, spaker, tunneler, og slanger. På grunn av disse med tilbehør, kan imidlertid en plast bur være ganske vanskelig å rense og må ikke fremme riktig ventilasjon. En terrarium eller et akvarium kan også være et hjem for dverg hamster. Den har en mesh lokk som holder kjæledyr sikre. Problemet er at den ikke har steder å feste leker og tilbehør. Blir alle glass, kan terrarium være ganske tung, og derfor er vanskelig å rengjøre. Og fordi det er vedlagt, kan ventilasjonen også være et problem. Uansett hva du velger, må du huske å alltid vurdere både fordeler og ulemper ved buret.
  2. Velge riktig størrelse. En dverg hamster er en liten skapning som trenger en stor plass. Det er naturlig leken og krever derfor en stor bur der det kan leke, løpe, og hvile. Hvis du planlegger å holde mer enn én hamster, og spesielt hvis du har tenkt å avle, er du jo mer trenger et større bur. Foretrekke minstemål er 24x12 inches. Men hvis du ønsker å gjøre din dverg hamster svært fornøyd, gå for en større størrelse.
  3. Tenk på sikkerheten. Uansett hvilken stil du foretrekker å kjøpe, må du kontrollere at buret er trygt for kjæledyr. Hvis du kjøper en wire bur, bør barer har, på det meste, ¼ av en tomme avstand fra hverandre. Husk at på grunn av sin størrelse, kan dverghamsteren lett gli gjennom noen gap. Døren buret bør også være ekstra sikker. Sjekk også spakene og slanger i buret. Sørge for at de er trygge nok for klatring og har riktig avstand fra hverandre for å unngå fallulykker.
  4. Vurdere budsjettet. Noen bur lett på lommer, andre ikke. Men hvis du ønsker å kjøpe et bur som kan utvides og har alle bekvemmeligheter, du trenger naturligvis å bruke mer. Likevel, uansett hva du bestemmer deg for å kjøpe, sørg for at du ikke kompromiss din dverg hamster helse og lykke over pris. Deres fremste prioritet er å gi den et bur som kan være sitt hjem.

En godt skjermet dverghamsteren er en lykkelig hamster

En godt skjermet dverghamsteren er en lykkelig hamster. Men når du kjøper den beste buret, vil du ikke bare lage din dverg hamster fornøyd, vil du være glad for. Og dette er fordi du vet at hamster er koser seg og sitt nye hjem.