E2y

Hvordan trene marsvin

Hvis du ønsker en liten pet som er både leken og søt

Hvis du ønsker en liten pet som er både leken og søt, får et marsvin. Kosete og søt, marsvin er trainable akkurat som katter og hunder. Her er noen forslag til treningen din marsvin.

  • Angi en tidsplan. Flere korte treningsøkter per dag er alt du trenger for å få marsvinet handle sammen. Utgangspunktet starte med 5 minutters økter arbeider opp til 10 - 15 minutter økter. Treningsøktene bør være en del av et velsmurt rutine for marsvinet ditt, som inkluderer fôring tid, grooming tid, potty tid, bonding tid, og sove tid.
  • Potty trene marsvin. Plasser en kull-boksen i et hjørne av buret hennes. Sette noen marsvin avfall i boksen for å oppmuntre henne til å bruke den for potty. Hver gang marsvinet ditt bruker søppel boksen til sitt formål, gi henne en liten godbit. Når du tror hun er klar, plasserer søppel boksen i et område av huset hvor marsvinet ditt får lov til å streife. Sørg for å gi marsvinet ditt en godbit hver gang hun bruker søppel boksen riktig. Hvis hun savner henne mark, ignorere henne handling. Ikke reprimande eller fysisk straffe henne.
  • Dempe marsvin entusiasme for å tygge. Det er naturlig for marsvin å gnage og tygge på ting. Omdirigere hennes tygge og gnage lidenskap. Gi henne en favoritt tygge leketøy når du ser henne ferd med å synke tennene på beinet på bordet. Sørg for at hennes bur har en tygge leketøy eller to for å tilfredsstille hennes behov for å gnage og tygge.
  • Vis marsvinet ditt hvordan å tigge. Undervisning marsvinet ditt til å tigge er enkelt, bare hold hennes favoritt godbit over hodet hennes. Marsvinet ditt vil prøve sitt beste for å nå det ved først å sitte opp så står på hennes bakbena. Du vil merke at når hun utvikler seg i hennes forsøk på å få henne favoritt godbit, vil hun stå på bakbena for lengre perioder av gangen. Som hun prøver å nå for å behandle henne, sier "tigge".
  • Lære marsvinet ditt til å spille død. En ryddig Trikset er å spille død. Mens marsvin sitter, skyv hodet bakover til hun ligger på ryggen. Si "spille død." Gi ditt marsvin en godbit. Gjenta denne treningen flere ganger per økt. Marsvinet ditt vil til slutt være i stand til å ligge på ryggen og bli der til du signaliserer henne å komme opp.
  • Instruere henne til å gå i trapper. Hvis du lar din marsvin å streife alle etasjer i huset ditt, bør du lære henne hvordan å bruke trappene. Start med å plassere marsvin ved foten av trappen. Skyv hennes nedenfra og oppover. Sørg for at hodet ser rett opp og ikke til siden. Gi henne en godbit når hun lykkes flytter ett trinn opp. Gå til neste trinn. Igjen presse henne nedenfra og opp og belønne henne hvis hun kommer til neste trinn. Fortsett til hun når toppen av trappa. Som du fortsette treningen, bør du begynne å begrense antall godbiter som du gir. Til slutt bør du gi henne en godbit når hun når toppen av trappa.


Marsvin bør gis opplæring akkurat som alle andre kjæledyr

Hvordan trene marsvin. Dempe marsvin entusiasme for å tygge.
Hvordan trene marsvin. Dempe marsvin entusiasme for å tygge.

Marsvin bør gis opplæring akkurat som alle andre kjæledyr. De kan lære å bruke søppel boksen, tygge bare sine leker og utføre et triks eller to. Du trenger masse tålmodighet når treningen din marsvin. Vær konsekvent, fast og tålmodig mot henne slik at hun kan være et kjæledyr du og din familie kan nyte og elske.