E2y

Hvordan å holde maur ut av pet food lagercontainere

Mat kostnader alltid synes å være spiral oppover, og kjæledyr mat kostnader er ikke noe unntak. Så det kan føles spesielt frustrerende å åpne opp kjæledyret mat beholderen bare for å oppdage en koloni av maur er å ha en piknik i din katt eller hund chow.

Fordi hundefôr inneholder en viss konsentrasjon av fett

Fordi hundefôr inneholder en viss konsentrasjon av fett, fett og sukker, er maur tiltrukket hundefôr. Gitt ingen motstand eller hindringer, maur vise alle pet food beholderen som en mulig invitasjon til brunsj. Det finnes en rekke av enkle løsninger for å eliminere problemer med maur når det gjelder pet oppbevaring av mat.

Hvordan å holde maur ut av pet food lagercontainere. Oppbevar aldri tørr pet food som chow blandinger i sin opprinnelige pose eller boks.
Hvordan å holde maur ut av pet food lagercontainere. Oppbevar aldri tørr pet food som chow blandinger i sin opprinnelige pose eller boks.

  • Først av alt, må du ikke åpne beholdere med våtfôr til du er klar til å tjene ditt kjæledyr, og enten fullføre dem på ett måltid eller kjøle den leftovers i lukkede beholdere. Ikke la åpne beholdere med kjæledyr mat på tellere, og raskt tørke opp eventuelle drippings av kjøttfulle, fettete juice sikker på å tiltrekke sultne maur.
  • Oppbevar aldri tørr pet food som chow blandinger i sin opprinnelige pose eller boks, som maur kan enkelt få tilgang. Hell dem i plast lagercontainere med en sikker låst lokk for å holde ut fuktighet, luft og maur. Sett plastbeholdere lagret på gulvet i et grunt fat der du har strømmet saltvann. Siden maur ikke kan svømme, vil de ikke være i stand til å få tilgang til dine containere og salt i vannet vil fraråde noen mosquitoes fra avl.
  • Plassere kjæledyret matskåler i et slikt vann vollgrav fungerer også effektivt for å hindre maur fra å invadere noen pet food morsels igjen etter fôring.
  • Velge én bestemt hylle eller plass i pantry for lagring Dyremat i lukkede plastbeholdere. Vask over dette området svært grundig for å fjerne eventuelle rester av mat eller fett som kan tiltrekke noen maur. Undersøke fôr din hylle med en hylle papir spesielt designet for å holde unna alle insekter. Vær forsiktig med å bruke noen kommersielle maur spray eller repellents hvis advarselen etiketten sier at det kan skade barn eller kjæledyr eller bør ikke brukes rundt mat.
  • Deretter får noen kinesiske kritt eller en tilførsel av baby pulver og trekke en linje av enten rundt hver container. Maur blir frastøtt av kinesiske kritt og nekter å krysse over en linje trukket med baby pulver, slik at kjæledyr matforsyninger er godt bevoktet. Du kan også bruke vaselin for å lage denne defensiv linje, selv om dette kan bli rotete hvis du glemmer det er der og skyv pet food containere over hele linjen og gjennom gelé stedet for å plukke dem opp og løfte dem over streken.
  • Plasser en linje av klar pakketape rundt munnen av hver pet food beholderen å gjøre oppføringen til beholderen for glatt for maur å få fotfeste.

Oppdatere ditt forsvar mot maur minst hver måned og du vil nyte maur-fri pet oppbevaring av mat.