E2y

Hvordan ta vare på ørkenrotte

Gerbils kommer fra gnager familien og gjøre gode kjæledyr

Gerbils kommer fra gnager familien og gjøre gode kjæledyr. Uansett om du er ung eller gammel, vil et hamsteren være i stand til å tilpasse seg i familien din når du har håndtert noen nødvendigheter, som bidrar til helse og velvære for ditt nye kjæledyr. En del av den gnager familien, ørkenrottene er små og nysgjerrighet dyr. De biter ikke ofte, og de er veldig underholdende å se på.

Du kan kjøpe ørkenrotter for en relativt rimelig pris ved å gå til dyrebutikk. Men mange anbefaler at du går til en oppdretter i stedet for en dyrebutikk som ting blir håndtert på en mer effektiv måte. I tillegg kan kjæledyrene komme ut sunnere rundt.

Krisesentrene har som regel et stort antall ørkenrotte så vel fordi folk vil kjøpe dem og avgjøre etter en stund at de ikke lenger vil ha dem. Uansett hva du velger, må du se etter visse ting når plukke en ut. Du må også vite hvordan du skal ta vare på dem når du tar dem med hjem. Følgende tips er alle ting du må vurdere når omsorg for en hamster.

Hvordan ta vare på ørkenrotte. Undersøke din fremtidige kjæledyr.
Hvordan ta vare på ørkenrotte. Undersøke din fremtidige kjæledyr.

 1. Undersøke din fremtidige kjæledyr. Det kommer til å være en rekke ting du ønsker å se etter i hamsteren din før du selv forsøke å bringe en hamster hjemme. Dette er ikke til å være et spørsmål om bare å velge en farge du liker og drar ut med ditt nye kjæledyr. En god titt på hamsteren du ønsker kommer til å være viktig for å sikre den generelle helsen til dyret. Du bør sørge for at gerbil øyne er skarpe og klare.

  Det bør ikke være noe slim i øynene heller. Hvis øynene sjekke ut greit, bør du se etter bitemerker. Du kommer ikke til å ha en hamster med bitemerker fordi dette kan bety at hamsteren er utsatt for å komme i slagsmål med andre dyr. Til slutt vil du ønsker å velge en hamster som har glatt, myk pels med en hale som er i god form. Du vet halen er greit hvis det er en hårlokk på slutten.

 2. Kjøp din hamsteren en lekekamerat. Gerbils må ha underholdning og hengivenhet av andre ørkenrotter. Faktisk er det blitt påvist at hvis en gerbil bor med minst ett annet gerbil, vil det leve et lengre og mer fornøyd levetid. Den typiske levetid for en hamster er bare to til fire år. Som et kjæledyr eieren, bør du prøve å gjøre alt du kan for å sikre at dette er en lykkelig, oppfylle tid for ditt kjæledyr.
 3. En annen god grunn til å ha mer enn én hamsteren er at jo flere ørkenrotte du har, jo mindre sannsynlig er det å ønske å unnslippe. Dette skyldes det faktum at de har noen å holde dem opptatt til enhver tid. Selvfølgelig, reprodusere de gjør ganske ofte, så hvis du ikke ønsker å ha en haug med gerbil babyer kjører rundt, så bør du kjøpe to av samme kjønn.

  Det er sjelden å ha to ørkenrotter som ikke vil bli sammen med hverandre. Men noen ganger, skjer dette. Hvis ørkenrotte ikke kommer overens, så bør du sette dem i separate bur. Men det er en ekstremt sjelden forekomst. I motsetning dverg hamstere og andre gnagere, trenger gerbils ikke prøve å dominere hverandre når de blir eldre. De ville mye heller spille og dele sin stue sammen med hverandre.

  Du bør være oppmerksom på at kvinnelige ørkenrotter gjør best med en annen hamster mens menn gjøre det bedre i grupper på tre eller fire. Imidlertid er noe større enn det for mye og vil føre til kampene. Det er best å kjøpe ørkenrotter i par hvis det er mulig på grunn av deres behov for kameratskap.

 4. Skape et godt hjem for hamsteren din. Den mest populære typen hjem for de fleste ørkenrotter kommer til å bli et akvarium. Det er best å gå med glass for en rekke årsaker. Først, ørkenrotte en tendens til å tygge på ting. Dette betyr at de kan tygge gjennom plasten akvarier etter gang. Dette utelater nettingbur av samme grunn. Selvfølgelig, er ledningen også dårlig fordi ørkenrotter noen ganger gni opp mot veggene i buret og wire barer vil klø seg i kjøttet.

  Den vanskeligste bur for en hamsteren å rømme fra kommer til å bli et glass akvarium med en tettsittende wire eller air-mesh lokk. På innsiden av hamsteren nye hjem, vil han trenge to eller tre inches av sengetøy. Cedar kan være dødelig til hamsteren grunn av oljer i tre som kan føre til alvorlige helseproblemer. Oppdrettere anbefaler CareFresh, som er laget av cellulosefiber. Når du har bunnen ned, må du legge til noen ting for ørkenrotter å gjøre sine reir. De vil ønske sengetøy å være myk slik at du kan plassere i slike ting som toalettpapir, bomullsdotter, og strimler av papir.

 5. Gerbils kommer fra gnager familien og gjøre gode kjæledyr. Kjøp din hamsteren en lekekamerat.
  Gerbils kommer fra gnager familien og gjøre gode kjæledyr. Kjøp din hamsteren en lekekamerat.

 6. Hold hamsteren preparert riktig. Den gode nyheten er at ørkenrotter er ganske ren dyr på egenhånd. Du trenger ikke å bade dem eller håndtere eventuelle problemer som er typiske når grooming kjæledyr. Den vanligste grooming problemet du vil håndtere som et kjæledyr eieren vil være å holde buret rent for ørkenrotter og fastsettelse av nytt sengetøy etter behov. Vanligvis vil du vite når buret trenger rengjøring av lukten. Imidlertid er det godt å rengjøre buret alt fra ukentlig til månedlig basert på ørkenrotter og nødvendigheten faktor.
 7. Medisinske problemer

 8. Medisinske problemer - Gerbils vanligvis ikke kommer til å trenge kontroller som andre dyr ville. Men det er fortsatt viktig for deg å ha en dyrlege som du kan gå til hvis noe kommer opp. En ting å se etter er din hamsteren sin oppførsel. Hvis hamsteren synes å være syk og lar hans grooming gå og ikke spise, så han trenger å bli sett av veterinær umiddelbart. Du bør også se etter hans oppførsel med de andre ørkenrotter. Hvis man ikke spiller med de andre, så det kan være et tegn på at noe er galt.
 9. Hold dem opptatt

 10. Hold dem opptatt - Din hamsteren kommer til å trenge å bli underholdt eller annet han vil arbeide for å finne problemer. Den gode nyheten er at ørkenrotter er vanligvis lett underholdt. De elsker leker. Føl deg fri til å legge litt til buret sitt. I motsetning til enkelte dyr, er du ikke kommer til å trenge å bruke en arm og et bein på leker. Faktisk er de fleste ørkenrotter elsker å leke med junk du har rundt i huset.
 11. Du kan gi dem papir håndkle eller toalettpapir ruller når du er ferdig med papir på dem eller for en spesiell godbit du kan plassere noen ikke-behandlet trevirke eller tygge blokker i buret sitt. Trening kommer til å være viktig for å opprettholde en sunn livsstil selv om dette ikke bør være et problem fordi ørkenrotter er ganske hyper dyr.

  Vet hva du skal gi dem til å spise og drikke

 12. Vet hva du skal gi dem til å spise og drikke - Du kommer til å ønske å mate hamsteren et balansert kosthold eller annet han kunne lide helseproblemer som han aldre. Gerbils vil spise nesten hva som helst om de bør holde deg unna fetende mat som ikke er bra for dem. Du kan mate dem pre-pakket pellets som du kjøper i en butikk med et kjæledyr avdeling. Imidlertid er det anbefalt at hamsteren kosthold inneholder mer enn bare disse pellets. Du kan også mate gerbil frukt, grønnsaker og små insekter.
 13. For snacks, gi dem noen frø som gresskarfrø eller solsikkefrø, fordi mens fet, de absolutt elsker dem og noen vil ikke vondt når de blir bra. Det beste alternativet for fôring kommer til å være å plassere maten i en tung tallerken.

  Noen mennesker strø mat rundt i buret

  Noen mennesker strø mat rundt i buret, men når du gjør dette, ørkenrotte en tendens til å gå glipp av noen og det råtner i buret. Som for vann, må gerbil bur for å ha en vannflaske festet. Du bør legge til friskt vann etter behov, eller i det minste på en daglig basis. Du kan sjekke flasken ved å trykke på slangen. Hvis ingen dråper vann kommer ut, så slangen er koblet opp og du må bytte flasken umiddelbart som dine ørkenrotter ikke får noe vann.

  Temme dyrene

 14. Temme dyrene - Din hamsteren må være tamme nok til å bli håndtert. Du må inspisere hamsteren ofte for å sikre at han er frisk og kommer til å bo på den måten. Det betyr at du må se i øynene hans og sjekke fargen og for slim, sørg for at nesen er ikke blodig, og han er fri fra bitt og riper fra andre ørkenrotter.
 15. Du bør også sjekke tennene og hans puste

  Du bør også sjekke tennene og hans pust. Hvis hamsteren er vill, vil det være vanskelig for deg å gjøre dette. De fleste ørkenrotte kommer til å kjøre når de ser hånden inn i buret. Men jo mer du håndterer dem, jo ​​mer aksepterer de vil være for deg å berøre dem, og jo mer tamme de vil bli.