E2y

Hvordan å heve og omsorg for en kanin

For å holde en kanin som kjæledyr er både utfordrende og givende

For å holde en kanin som kjæledyr er både utfordrende og givende. Det er givende i den forstand at de er de mest fantastiske kjæledyr å ta vare på fordi de er kosete, mild og ren. De kan ikke være så aktiv som andre kjæledyr som hunder og katter, men deres rolige og saktmodig demeanor kan virkelig sjarm noen. På den annen side kan de være utfordrende å øke fordi de er delikat og utgangspunktet reservert. Hvis du planlegger å heve og omsorg for en kanin, ta notat av disse tipsene:

  • Gjør deg klar med disse elementene: Vann flaske, matskål, kanin pellets, kanin bur. Du kan kjøpe disse materialene fra dyrebutikker i ditt område. Pass på at maten bolle, vannflaske og bur er laget av kvalitetsmaterialer. De fleste vannflasker og matskåler er laget av plast. Men noen plast inneholder giftige stoffer, slik at du kan velge for de som er laget av rustfritt aluminium.
  • Velg en kanin bur som har nok plass til kaninen. Du kan velge en større eller mindre avhengig av hvor mange kaniner du har tenkt å plassere i en merd. Hvis du har tenkt å plassere buret utenfor huset, sier i garasjen - du kan velge en større bur, som det er mer plass i dette området. Selv med bare en kanin, sørg for at du gir en romslig bur for at det skal være i stand til å utforske rundt og bevege seg med letthet.
  • Sett opp kaninbur. Rengjør det godt med såpe og vann. Selv om buret kan være nye, må du rengjøre den før du setter kaninen inne. Plasser vannflaske på et hjørne og legg maten skål ved siden av den. Spre litt høy på gulvet av buret. Inkludere noen plastleker hvis du vil slik at kaninen har noe å leke med når våken.
  • Bosette kaninen inne i buret. Som du sette ham inn, klappe den sakte så det vil ikke bli sjokkert av plutselig isolasjon i buret. Lukk buret godt til slik at det ikke kommer ut og vandre rundt omkring.
  • Gi din kanin noen kanin pellets. Oat korn eller havregryn er gode matvarer for ditt kjæledyr. Det er også havre i form av kjeks som kan kjøpes fra dagligvarer. Du kan gi din kanin noen av disse kjeks for å tilfredsstille hans behov for å knaske. Husk at kaniner har store tenner fordi de er ment å bite og tygge på grønnsaker som gulrøtter. Ta med en pinne av gulrot også i den daglige kosten. Bare sørg for at du kaster leftover gulrøtter umiddelbart slik at det ikke vil råtne i buret.
  • Spør en veterinær om de ernæringsmessige kravene kanin. Selv kaniner ikke egentlig trenger periodisk veterinær sjekke opp, er det lurt at du spør en veterinær om noen tvil om å heve ditt kjæledyr.
  • Investere litt av din tid på kjæledyret ditt. For hva godt er kjæledyr hvis du ikke tilbringe tid med dem? De er som mennesker som også trenger oppmerksomhet, kjærlighet og omsorg. Videre, hvis du ofte spille og samhandle med kaninen din, vil det bli mer vennlig og approachable.


Hold alltid kaninbur ren

Hvordan å heve og omsorg for en kanin. Gjør deg klar med disse elementene.
Hvordan å heve og omsorg for en kanin. Gjør deg klar med disse elementene.

Hold alltid kaninbur ren. I rengjøring av bur, kan du ta kaninen ut og overføre det til en annen innhegning mens du vasker sine hus. Gjør renhold med jevne mellomrom for å hindre bakterier fra den fremgangsrike.