E2y

Hvordan du kan delta i hunden agility hendelser

Agility hendelser kan være en fin måte for deg å bånd med hunden din

Agility hendelser kan være en fin måte for deg å bånd med hunden din, og vise frem hvor talentfull og lydig han er. Du kan trene hunden din for konkurranse, eller gjør det for moro skyld. Uansett tilfelle, kan du delta i ulike arrangementer sponset av ulike kenneler og organisasjoner rundt om i landet.

Vær oppmerksom på hendelsen tidsplaner

Vær oppmerksom på hendelsen tidsplaner. Du må gjøre deg kjent med organisasjoner som driver ulike hund agility arrangementer rundt om i landet (og verden rundt). Noen eksempler er den amerikanske Dog Agility Association usdaa.com , og den europeiske Kennel Club akc.org . Du kan også være i stand til å finne ulike kennel klubber og smidighet foreninger i staten eller regionen. Nettsider som drives av disse organisasjonene vil vanligvis ha en arrangementskalender, som inkluderer turneringen tidsplaner og ulike sesongens oppdateringer.

Trene hunden din for agility hendelser

Hvordan du kan delta i hunden agility hendelser. Agility hendelser kan være en fin måte for deg å bånd med hunden din.
Hvordan du kan delta i hunden agility hendelser. Agility hendelser kan være en fin måte for deg å bånd med hunden din.

Trene hunden din for agility hendelser. Agility hendelser vanligvis innebære å gå gjennom en hinderløype. Du kan ha hunden gå gjennom grunnleggende agility trening med en lokal lydighet skolen. Agility hendelser ville ha ulike hindringer, skjønt, så du vil trenge for å trene med hunden din i å gå gjennom med disse. For eksempel er det tunneler, husker, hellinger, og hopp. Hendelser ville ha forskjellige oppsett, så strategien er også en viktig del av opplæringen.

Praksis

Praksis. Dog agility hendelser forby bånd og behandler. Så du må øve med hunden slik at han vil følge føre gjennom en hinderløype uten behov for positiv forsterkning med godbiter. I stedet for dette, gi adekvat ros mens praktisere gjennom hinderløype. Gi godbit på slutten av hele kurset i løpet av praksis. På denne måten vil hunden holde motivert gjennom hele øvelsen uten nødvendigvis venter en godbit på slutten av hver oppgave.

En utfordring er at hunden skal konkurrere i et miljø som kan være ukjent. Så det er viktig å forsikre ham om at alt er i orden, slik at han ikke blir for overveldet av endringen i miljøet. Tilsvarende vil du ha til å bli kjent med hinderløype, siden disse kan bli lagt ut forskjellig, avhengig av arrangør og arrangementet. Strategi spiller en stor del av hvor raskt du kan fullføre et kurs, og hvordan du er i stand til å lede hunden gjennom det, gitt menneskelige begrensninger (for eksempel, kan du ikke gå gjennom tunneler selv, og heller ikke er du forventet å hoppe over høyder ).

Rådfør deg med din veterinær

Vær oppmerksom på hendelsen tidsplaner. Trene hunden din for agility hendelser.
Vær oppmerksom på hendelsen tidsplaner. Trene hunden din for agility hendelser.

Ta kontakt med veterinæren din. Før du faktisk deltar i et arrangement, ta kontakt med veterinær hvis hunden din er frisk nok til å delta. Agility hendelser innebære noen hopp, klatrer, løping, og andre potensielt farlige oppgaver. Hvis hunden din har tidligere skader, være sikker på at disse blir helbredet, slik at han kan komme gjennom hindringer med letthet.

Hold det gøy

Hold det gøy. Dog agility hendelser kan være konkurransedyktig, spesielt for hundeeiere som deltar. Enten du er i det for moro skyld eller ære, sørg for at det er en morsom aktivitet for hunden din. Ingenting motiverer en hund bedre enn moro og positiv forsterkning, så ikke la ham bli for fazed av begrepet konkurranse. Mens du er i gang, ikke glem å ha det gøy, selv. Du tilbringer tid med menneskets beste venn, tross alt. Dette er også hendelser der du kan tilbringe litt kvalitetstid med familie og venner.