E2y

Hvordan du boksen en trifecta

Noen ganger

Noen ganger, velge de beste hestene, spesielt de tre beste vinnere, er vanskelig. Hvis din spillekonto ferdigheter ikke er slipt ennå, kan du finne det virkelig utfordrende å bestemme sine steder. Men ikke fortvil, du kan fortsatt plassere innsatsen og garantere deg å vinne selv om de tre hestene som du har valgt kom i ulik rekkefølge. Hva er hemmeligheten? Prøve å plassere en trifecta boks. Her er noen retningslinjer for å la deg forstå hvordan en trifecta boksen fungerer:

Hvordan du boksen en trifecta. Intelligent gjette de tre beste hestene i spillet.
Hvordan du boksen en trifecta. Intelligent gjette de tre beste hestene i spillet.

 • Intelligent gjette de tre beste hestene i spillet. Du trenger for å avgjøre hvem som er de mulige topp tre vinnere. Du kan gjøre dette ved å stole på instinkt. Du kan også referere til resultatene av de tidligere spillene. Eller du kan be dine kollegaer for noen tips.

  Etter at du har gjort ditt valg, må du bestemme på innsatsen din. Tenk på hvor mye penger du ønsker å gamble. Forstå at spillet har seks vinnerkombinasjoner. Så, hvis du plasserer en innsats for en enkel trifecta boks, er du faktisk sette på seks spill. Hvis du satser er 5€ innsatsen er 10€.

 • Riktig plassere din innsats. Hodet rett til betting vinduet. Si noe sånt som dette: "Jeg ønsker å plassere en trifecta boks, 5€ på hester A, B, og C." Selvfølgelig må du erstatte de faktiske plukker for A, B, og C. Klart navngi foretrukne hester. Ikke glem å angi rase og sporet.
 • Se den faktiske rase. Ha det gøy med rooting for de valgte hester. Når løpet er over, dobbeltsjekke hvis hestene gjorde det til de tre beste. Du kan samle dine gevinster (eller overskudd) hvis de gjorde. Det spiller ingen rolle om den vinnende rekkefølgen er ikke det samme med den faktiske innsatsen.
 • Fortsette å teste lykken. Etter å ha satt en enkel trifecta boksen, kan du vurdere å ha en annen innsats. Denne gangen kan du gå for en eksotisk trifecta boks. Du kan sette inn umiddelbart på det kommende løpet. Denne innsatsen krever at du velge fire hester. Igjen, kan du gå videre til å satse vinduet. Plasser innsatsen din ved å si: ". Jeg vil gjerne prøve en trifecta boks, på hester A, B, C og D, 5€"

  Se til at du har klart identifisert topp favoritter. En eksotisk trifecta boksen øker dine tidligere vinnerkombinasjoner av fire ganger. I stedet for å betale 10€ innsatsen er nå 40€. I mellomtiden går din mulige vinnende kombinasjon opp til 48 år. Du trenger bare tre av de fire hestene å komme i de tre beste. Hevder inntektene dersom du har bet vellykket.

  Riktig plassere din innsats. Se den faktiske rase.
  Riktig plassere din innsats. Se den faktiske rase.

  Du kan øke antall hester i trifecta boksen. Men øker innsatsen eksponentielt hver gang en annen hest er inkludert. Så, hvis du måtte betale 40€ for fire hester, er innsatsen for fem hester 90€, for seks, er det 180€, og for syv, er det 315€. En rekke spor også tillate en innsats på 5€ per boks til tross for 5€ minimum. Hvis du ønsker å vurdere en trifecta boks for en 5€ innsats, er betting kostnadene satt til 5€ for tre hester, 20€ for fire hester, 45€ for fem hester, 90€ for seks hester, og 160€ for sju hester .


Så, hvor mye er du villig til å satse?