E2y

Hvordan lage en hest kjøre raskere

Å gjøre en hest kjøre raskere krever bruk av ulike hjelpemidler og teknikker. Når du regelmessig øve bruke dem med hesten din, vil han bli mye mer responsiv og vil reagere deretter. Her er hvordan du kan trene hesten til å kjøre fortere.

Prep hesten opp. Før du selv sende hesten ut

Prep hesten opp. Før du selv sende hesten ut, sørg for at alle hestens tilbehør er på plass. De bør alle passer godt, ellers vil hesten vokse ubehagelig, at det går hans prestasjoner. Når alt er klart, komme opp på hesten. Sørg for at du bruker beskyttende tannhjul som hjelm og pads. Riding hesten uten dem kan være ganske farlig.

Varm opp hesten. God varm opp vil forberede muskler og humør av hesten. Han vil ha nytte av stretching, kjører i sirkler, og gjør serpentiner. Varme ham opp i noen minutter før hesten er godt forberedt for handlingen.

Forbered hesten for overgangen. Som du varme ham opp

Hvordan lage en hest kjøre raskere. Forbered hesten for overgangen.
Hvordan lage en hest kjøre raskere. Forbered hesten for overgangen.

Forbered hesten for overgangen. Som du varme ham opp, må du bestille hesten til å gå fra sakte gangart til raskere gangart. Riktig overgangen er veldig viktig her, så du trenger hesten for å vise forskjellige nivåer av hastighet. Gjør dette ved å spørre ham å forkorte hans skrittlengde, galopp, og den halvveis opp. Når hesten gjør det du befaler ham å gjøre, er han forberedt på å øke hastigheten.

Bestill hesten til å bruke mer fart. Han bør øke hastigheten ved å forlenge hans fremskritt. Ganske enkelt på ham ved hjelp hælene og verbalt gi ham en kommando. Sørg for at du er løst holder regjeringstid. Hvis det regimet for stramt, vil hesten ikke kjøre i ønsket hastighet.

Bruk sporer. Den sporer kan brukes hvis hesten synes ikke å ta signaler. De er enheter som er koblet til hælene og brukes til å oppfordre hesten til å øke hastigheten. Bruk spurs ved å klemme hælen inn i hesten, samtidig som det gir ham talekommandoer. Fortsett å klemme og trykke inntil hesten gir deg ønsket hastighet. Husk å bruke de spurs veldig forsiktig. Hvis du bruker sporene hardt, kan det hende at hesten mister sin tillit til deg.

Prep hesten opp. før du selv sende hesten ut. Bestill hesten til å bruke mer fart.
Prep hesten opp. før du selv sende hesten ut. Bestill hesten til å bruke mer fart.

Øk hastigheten enda mer. Dette er aktuelt hvis du kommer til arenaen lange deler. Kontinuerlig trykk på hesten for å be ham om å gjøre lengre skritt og galopprytme. Hvis han synes å kjøre ganske sakte, bruk spurs igjen.

Bremse hesten ned. Etter å ha fullført en runde

Bremse hesten ned. Etter å ha fullført en runde, la hesten å redusere sin hastighet. Han vil gjøre dette når han får ingen ytterligere signaler fra deg. Så la ham øke sin hastighet igjen ved å gi ham bena signaler og talekommandoer.


Husk at alle disse bør gjøres hvis du har kompetente ferdigheter i hestetrening. Trening hesten til å kjøre raskere er en ganske farlig oppgave å gjøre med en nybegynner eller ufaglærte trener. Så hvis du ikke har de ferdigheter ennå, eller er ikke helt sikker på dine evner, er det best å be om assistanse fra en profesjonell hestetrener. Husk at din sikkerhet er første prioritet.