E2y

Hvordan å stoppe en hest fra å rulle over

Det er mange forskjellige årsaker som kan føre en hest til å rulle. Hvis hesten din har blitt rullet, og du ønsker noen forhåndsvarsel, se etter disse vanlige tegn:

 • a) Stopper - Selvfølgelig hesten har til å stoppe før han ruller.
 • b) Stamping - Noen ganger hesten vil labb på bakken eller vannet.
 • c) Sniffing - Har du noen gang sett en hest på beite? Han vil lukte bakken før han ruller.
 • d) Tucking føtter - Mesteparten av tiden, når en hest har det i tankene å rulle, vil han brette bena under ham først.

Hvordan å stoppe en hest fra å rulle over. Hvis hesten din har kolikk.
Hvordan å stoppe en hest fra å rulle over. Hvis hesten din har kolikk.

Det er flere grunner som gjør at en hest til å rulle og i å forstå årsaken først, vil du være bedre i stand til å stoppe hesten fra å rulle over. Tre av de vanligste årsakene er:

 1. Kolikk - Dette er en magesmerter. Det finnes mange forskjellige typer og dessverre kolikk kan føre til verre problemer hvis hesten ruller og ingenting blir gjort.
 2. Orm - Prøv ormekur denne hesten som han kunne ha mage ormer eller hud midd som forårsaker kløe og behovet for å rulle.
 3. Opplæring - Hvis dette er en trening problemet, mye som å spise gress på stien, bør du prøve å korrigere ham. Noen ganger hesten ikke tenke på rytteren eller hva du ber ham om å gjøre.

Det er egentlig avhengig av situasjonen du er i om hva årsaken kan være. Flertallet av tiden, vil en hest rulle for å få støv i nærheten av huden sin. Dette har flere fordeler for hesten, fra å holde fluer og andre skadedyr borte til å holde ham kjølig på varmere dager. Jeg har også kjent hester som ville rulle hvis de ikke ble stelt godt før du sykler. Nå som vi har sett på hva som kan forårsake denne handlingen i en hest, la oss se på hvordan å stoppe en hest fra å rulle over. De fleste er tankene over saken, som de sier. Men andre ganger er det bølgende et symptom på at du ikke bør se bort fra.

 1. Hvis hesten din har kolikk, mest sannsynlig at han vil ønske å legge ned og rulle. Kolikk kan noen ganger være dødelig hvis hesten ruller for strengt. Når du merker tegn på kolikk, få hesten ut og gå ham. Hvis han fortsetter å ønske å legge ned og rulle, selv med å bli tråkket, ringe veterinæren eller få noen andre til slik at du ikke trenger å forlate hesten uten tilsyn. Tenk på når du har vondt i magen og alt du ønsker å gjøre er å krølle opp i en ball - i stedet for curling opp i en ball, en hest med kolikk ruller.
 2. Hvis du mistenker at hesten din skal ha ormer eller midd, er den beste tingen å gjøre ormen, spesielt hvis det har vært en stund, og han er grunn for en ormekur. Det kan ta noen dager å kvitte hest som klør - som de fleste medisin, tar det tid.
 3. Nå årsaken for rullende som lettest tas opp i hjemmelagets leseren er trening. De fleste hester er satt i et mønster når de er trent og ridd. Tenk på dette som et problem som ligner på slik at hesten din å spise på stien - hvis du tillater hesten å spise på stien, da hesten forståelig mener at å spise på stien er hensiktsmessig. Hvis hesten har fått lov til å rulle uten korreksjon, da hesten mener at rulle over er greit.

  Nå årsaken for rullende som lettest tas opp i hjemmelagets leseren er trening.
  Nå årsaken for rullende som lettest tas opp i hjemmelagets leseren er trening.

  Men å vite forskjellen mellom god og dårlig forsterkning vil gjøre hele forskjellen på hvordan hesten reagerer på korreksjon din. Når du innser at hesten din har besluttet å rulle, er han enten ikke tenker på at du blir på ham eller ikke bry seg. Gi ham noe annet å gjøre. Fra puffer ham til å gå opp, noe som gjør ham til å snu i sirkler eller noe annet som både minner ham om at du er på ham og blir hans sinn av fastsettelse.

  Hvis det rullende er en trening problemet, vil det ta tålmodighet og tid til å korrigere. Det vil bli en endring i rutinen for hesten, og han mest sannsynlig vil motstå det. Ikke bli hatsk med ham da dette vil gjøre ham mer nervøs neste gang og vil egentlig ikke hjelpe problemet.

Hold tegn på at hesten din er i ferd med å rulle i tankene, slik at når du ser dem, kan du gå av hesten i gang. Og lykke til i å fastslå årsaken og kommer til en rask løsning!