E2y

Hvordan å øke miniatyr hester

Hester har fascinert mennesker i tusenvis av år. Hvis du har ledig budsjett og bakgård plass, heve miniatyr hester er en flott måte å holde hester som kjæledyr, uten å måtte bekymre seg om store områder med land som i full størrelse hester trenger.

Beite

Beitemark. Det viktigste at miniatyr hest trenger er en beitemark. Den beitemark bør være en halv acre i størrelse for en enkelt miniatyr hest. Denne mengden av jord bør være nok til å holde en enkelt miniatyr hest matet. Husk imidlertid at hesten vil trenge ekstra høyet for å supplere kostholdet. Hvis du planlegger å få mer miniatyr hester, være sikker på at du legge til flere halv hektar med land for hver ny hest. Ellers vil de ikke ha nok planter til å fø på og lande til å kjøre i.

Hay lagring

Hvordan å øke miniatyr hester. Beitemark.
Hvordan å øke miniatyr hester. Beitemark.

Hay lagring. Deretter må du lage plass utpekt spesifikt for miniatyr hester. Plassen bør være stort nok til å romme flere uker eller flere måneder igjen av høyet. Beregne mengden av høyet du trenger ved å multiplisere antall hester med 5 pounds av høyet, som er den typiske mengden av høyet som en sulten hest vil forbruke. Noen hester, men vil spise mindre høy, spesielt hvis det er mange planter som det kan mate på i beitemark. Bortsett fra mengden av høyet, bør du også sørge for at høyet du kjøper er mat-klasse høy for hester.

Barn

Barn. Miniatyr hester er mye mindre enn en full-størrelse hest. Disse hestene vil vanligvis ikke være mer enn 34 inches høy. På grunn av de små størrelsene, kan miniatyr hester noen ganger bli plassert inne i husene. Imidlertid vil hester fortsatt være mer behagelig hvis du bygger en stabil eller en låve huset spesielt fro hestene. Med en låve, trenger du ikke å bekymre deg for å rydde opp etter hesten. Låven er viktig fordi hesten vil trenge beskyttelse mot for mye sol og for mye kaldt når natten kommer. Å spare opp på plass og penger, kan du konstruere en låve med nok plass til høyet lagring.

Vet

Vet. Som alle kjæledyr, kan hester utvikle sykdommer og lidelser. Før du selv kjøpe en miniatyr hest, bør du skanne området for veterinærer som er utstyrt og kunnskapsrik om hest sykdommer. Hester er ikke billig, og det siste du ønsker er for kjæledyret hest å bli syk uten en veterinær i området for å ta vare på ham. Også, kan miniatyr hester være svært hengiven hvis behandlet riktig, og en syk liten hest kan være ganske hjerteskjærende.

Til slutt, lære det grunnleggende om hest trimming og stell

Hay lagring. Hay lagring.
Hay lagring. Hay lagring.

Til slutt, lære det grunnleggende om hest trimming og pelsstell. Hovene bør trimmes annenhver måned, mens pelsen bør vaskes og børstet med noen dager for å holde den floke gratis, glossy og ren. Hvis du ikke kan trimme høvene selv, bør du ha tilgang til profesjonelle trimmere som kan gjøre jobben for deg. Med denne fremgangsmåten, bør du være i stand til å heve miniatyr hester selv.