E2y

Hvordan lope en hest

Loping (eller Western cantering) en hest er en av de mest populære skritt for å ri en hest. Mest brukt til western riding, er det kjent for å være et behagelig tempo for ryttere og hester likt. Når du mestrer lope, er det sannsynlig å bli din favoritt gangart når ri hesten. Her er hvordan du lope en hest:

Hvordan lope en hest. Mens de fleste hester kan gå.
Hvordan lope en hest. Mens de fleste hester kan gå.

  1. Forstå prinsippene. Loping en hest regnes som en tre-beat gangart. Det har en tendens til å ha en mykere følelse i salen enn jogging hesten din. En mindre og mer kontrollert tempo enn galopperende, dette er behagelig tempo en viktig gangart når man lærer western riding.
  2. Finn et trygt sted å lære å lope en hest. Lær hvordan du lope i et lukket arena eller i en runde pennen, heller tan ut på et tog. De fleste ryttere lære hvordan overgangen fra en lope til raskere jogge først, men du kan også lære hesten å gå fra å gå til loping. Når loping en hest, må du opprettholde en kontrollert og trygg måte. Den beste måten å lære å lope en hest er når han blir sparket for utøvelse av en trygg leder.
  3. Start på utfall linje. Begynn med å skritte med hesten å varme ham opp før du prøver å jobbe med ham. Øk hastigheten gradvis å få hesten din klar til å øve loping.
  4. Oppnå loping skjemaet. Etter at hesten er i en trav eller galopp, skyver du utenfor beinet bak omkrets av hesten. Press med begge bena og sitte dypere i salen. Hesten din bør løfte skuldrene og øke fremover bevegelse. Hold hendene i milde kontakt med tømmene som hestens skrittlengde setter opp tempoet. Sitte oppreist og ikke la overkroppen svaie, men du bør følge den vuggende bevegelse av hesten noe.
  5. Praksis loping en hest. En hest og rytter som er både godt trente og trente i loping vil gjøre for en tryggere tur for dere begge. Husk å reversere retninger jevne mellomrom når praktisere i en ring, du og hesten din vil sannsynligvis finne den ene siden å være vanskeligere enn den andre.
  6. Lope en hest i hendelsene. Når du har øvd loping og er komfortabel med det, kan dette gangart bli innlemmet i tønne racing, prøvelser konkurranser og andre vestlige hendelser.

Mens de fleste hester kan gå

Mens de fleste hester kan gå, trav, og jogge relativt lett, noen ryttere opplever at deres hester er vanskeligere å komme inn i en lope. Den lope har bremset tempoet og karakteristiske form som kan ikke være lett for nye ryttere å oppnå. Som du øver, vil du se en forbedring i hestens holdning og hans svar på dine kommandoer og bevegelser.