E2y

Hvordan å unngå å rive eller epiphora

Akkurat som oss

Akkurat som oss, kan våre kjæledyr være sårbare for mange ulike forhold som kan påvirke deres daglige liv-og vårt også. Det er ditt ansvar som et kjæledyr eieren å ta godt vare på din kjærlige dyr, og derfor bør du alltid være på utkikk etter tegn på trøbbel. En slik tilstand som kan vise seg å være litt av en ordensforstyrrelser (og etter hvert kan bli farlig) til kjæledyret ditt vil være epifora, en tilstand der kjæledyret øyne lider av konstant og overdreven rive.

Bortsett fra å være en generell ubehag til kjæledyret ditt

Hvordan å unngå å rive eller epiphora. Pass på at du har å gjøre med epiphora.
Hvordan å unngå å rive eller epiphora. Pass på at du har å gjøre med epiphora.

Bortsett fra å være en generell ubehag til kjæledyret ditt, vil du også finne at det kan føre til at du litt problemer og ekstra innsats i tillegg. Du er nødt til å forholde seg til prosessen med å rense ut all skitten og flekker som vil akkumulere under øynene av kjæledyret ditt på grunn av alle de konstante rive. Og dessverre, hvis du bestemmer deg for å ignorere det, er tilstanden bare kommer til å forverres og kjæledyret ditt vil lide på grunn av uaktsomhet.

Så hvis du ønsker å hjelpe din hund komme over denne sta tilstand, så denne artikkelen vil hjelpe deg å gjøre akkurat det ved bruk av en enkel steg-for-steg prosess. Ved å følge disse trinnene vil du være å gjøre en innsats for å finne ut den underliggende årsaken til rev, samt løse problemet. Ikke la din hund lider noen ytterligere og lese på:

  • Pass på at du har å gjøre med epiphora. Noen ganger kan dette være vanskelig å fortelle, og det anbefales ikke at du prøver å finne det ut på egen hånd. Ta med kjæledyret ditt over til en pålitelig veterinær klinikk, og bekrefte dem har diagnosen for deg. Grunnen til at du trenger å gjøre dette er fordi det kan være mange grunner til at kjæledyret øyne rive opp og riktig diagnose vil spare deg for tid, penger og mye arbeid.
  • Hvis det ikke er epiphora. Da er det sannsynlig å være bare et fremmedlegeme / s som ble sittende fast i kjæledyret øye / s, og kan lett behandles med gjennom bruk av rennende kaldt vann gjennom dem. Hvis det ikke er et fremmedlegeme, så ditt kjæledyr kan ha visse allergier eller kunne lide av en infeksjon rundt sinus-påvirker tåre-kanaler. Igjen er løsningen på dette enkle, rett og slett mate kjæledyret ditt antibiotika som veterinær vil foreskrive for deg og ditt kjæledyr bør være i orden innen et par dager.
  • Hvis det er epiphora. Da må du bruke litt mer penger for å sikre velferden av kjæledyret ditt. Hvis det skjer for å være epifora, så er det to måter som kjæledyret ditt kan være lider. En av måtene er at dens tåre-kanaler blir hindret av en slags vekst. Den andre måten er at øyelokkene av kjæledyret ditt kan være hovne (eller kunne ha vokst unormalt), som fører til at rive å skje. Men om det er et sår på tåre-kanalen eller en merkelig vekst på øyelokkene, er den eneste måten å håndtere det effektivt kirurgi.


Når du har jobbet ut detaljene med din veterinær, så kjæledyret rive bør ikke lenger være et problem.