E2y

Hvordan å miste vekt før et bryllup

Alle vil ha noe annet enn perfeksjon for deres bryllup dagen

Alle vil ha noe annet enn perfeksjon for deres bryllupsdag. Men blir det magiske øyeblikket når din snart-å-være ektefelle foreslår til deg snart et mylder av bryllupet planlegging som inkluderer alt fra kjole å ha til de menneskene du trenger å invitere og alt annet i mellom. Enten du plutselig finner deg selv å ha spist på et par for mange energi barer eller prøvde å roe deg ned og slappe av med flere skiver av dessert enn du skal ha, er vekt en av de problemene som mange bruder og selv brudgom ansiktet før bryllupet. Her er noen av de beste måtene å miste vekt før et bryllup.

  1. Prøv vekter. Folk ofte anta at vekttrening er kun for de som ønsker skulpturerte kropper. I virkeligheten, derimot, er vekttrening også en av de beste måtene å raskt og effektivt forbrenner kalorier. Med vekter, kroppen øve enormt press og bruker opp mye energi som bare kan gjøres gjennom mange kalorier blir brent i kroppen. Dette er også grunnen til at kroppsbyggere må spise rikelig med høyt kalori mat når kroppen bygningen - fordi de ellers vil gå ned i vekt raskere enn de kan få inn de svulmende biceps eller dratt abs. for et raskt vekttap treningsprogram, er grunnleggende vektløfting det beste valget.
  2. Kysse ham. Etter å løfte vekter på det lokale treningsstudioet, kan det være lurt å prøve mer avslappende måter å miste vekt. Kissing studier har funnet ut, er faktisk en ganske anstrengende aktivitet som kan få nok av kalorier brent. Fra kyssing alene, har studier beregnet at opptil tolv eller flere pounds i et år kan kjapt bli fjernet. Og hvis du ikke ønsker å kysse ham før dere to er offisielt gift, kan du i det minste trene med ham i hans kjeller gym som vil hjelpe dere to bånd mens miste vekt.
  3. Bring i vannet. En av de mest populære dietter i dag er grapefrukt diett, som har eksistert i flere tiår. Undersøkelser viser imidlertid at det ikke er den grapefrukt seg som fører til vekttap. I stedet er det høye vanninnholdet i grapefrukt og andre sitrusfrukter nøkkelen. Enten du tar i dine væske gjennom et glass eller gjennom en frukt, bare sørg for å få rikelig med vann. Tar i et glass vann en halv time før du spiser vil demme opp overflødig appetitt. Pass på å drikke under måltidet også, som en måte å bremse ned å spise noe som kan gi kroppen mer tid til å behandle mat og gi deg følelsen av å allerede være full.
  4. Midnight er for å sove. Til slutt, prøv å holde seg borte fra kjøkkenet etter middag. Unngå fristelsen til å ta inn noen flere biter eller noen flere informasjonskapsler før du går til sengs. Du kan gjøre dette lettere å gjøre ved å rense opp rettene umiddelbart etter at du spiser og pusser tennene. Disse symbolene sende signaler til hjernen din at å spise er virkelig over. Hvis du må ta i noe midt på natten, gå for sunne alternativer som yoghurt.

Hvordan å miste vekt før et bryllup. Midnight er for å sove.
Hvordan å miste vekt før et bryllup. Midnight er for å sove.

Å få perfekt og behagelig passform til din brudekjole og ser helt fantastisk i hver fotografi kan gjøres ved å miste vekt før bryllupet gjennom disse enkle trinn. Enda bedre, disse trinnene er enkle å vedlikeholde selv etter at du får spent - som betyr å bo slank og vakker i lang, lang tid.