E2y

Hvordan å hedre foreldre i bryllupsinvitasjoner

Uten at foreldrene dine ikke du ville være her, så det er et must å vise respekt til de to personene som hjalp forme deg til den personen du er nå. Nå som du er alle vokst opp og få spent, og kanskje kan ikke se foreldrene dine så mye, hedre dine foreldre i ditt bryllup invitasjon vil vise hvor mye du setter pris på dem.

Hvordan å hedre foreldre i bryllupsinvitasjoner. Vær klar og bekrefte hvem som vil være vert for bryllupet.
Hvordan å hedre foreldre i bryllupsinvitasjoner. Vær klar og bekrefte hvem som vil være vert for bryllupet.

  • Vær klar og bekrefte hvem som vil være vert for bryllupet. Når navnene er sendt til utskrift, så det er satt for utskrift og du ikke ønsker å gjøre en kostbar feil med gale forutsetninger. Hvem det er vert vil bli satt først på invitasjonen, og normalt er det dine foreldre (og foreldrene til din snart-å-være-ektefelle i noen tilfeller). Hvis du og din brud eller brudgom som finansierer arrangementet selv, kan du sette fullt navn på foreldrene dine og merke dem "Foreldre".

Her er et eksempel på hvordan man skal møte dersom begge settene med foreldre er vertskap for betydningsfull anledning:

Mr. og Mrs. Anthony John Stark
be æren av ditt nærvær
at ekteskapet deres datter
Marie Danielle
og
Mr. John Carl Lionel
sønn av
Mr. og Mrs. Mark Maurice Robinson
på fredag, den tredje av mars
2010
på tre
Church of Mount Carmel
324 South Abbey Road
Madison, New Jersey

  • Selv om foreldrene ikke er finansiering bryllupet inkludere dem ved å sette sitt navn under barnets navn. For eksempel state "Dave Mustaine, sønn av Mr. og Mrs. Don Mustaine."
  • Spør foreldrene dine hvordan de ønsker å bli behandlet. Foreldre kan gjerne prefiks deres navn med visse titler de har tjent som "Atty." eller "Dr." Det er av største viktig å vite hvordan de føler om å inkludere eller ekskludere en steforelder. I noen tilfeller er det greit, og i andre tilfeller er det ikke. Hvis foreldrene er skilt og gift på nytt, kan det være lurt å ta endring av sivil status på invitasjonen etter behov.
  • Hvis en av foreldrene har gått bort, og deretter bruke navnet på den overordnede som lever.
  • Før hastig går til invitasjonen skriver eller sender ut navnene til bryllupsplanlegger, sørg for å dobbeltsjekke at du har stavet foreldres navn sammen med alle andres navn.
  • Gi begge settene med foreldre en kladd av bryllupet invitasjonen. Dette gir dem frihet til å gå over titlene, plassering av deres navn etc. Hvis noen gang noe er en glipp, kan de fortelle deg med en gang siden du kan være for opptatt og muligens overse feil. Det er godt å ha flere par øyne til å oppdage feil og korreksjoner.


Med andre presserende saker som mat

Med andre presserende saker som mat, drikke og spillested forberedelser, bekrefter gjestene og den kjolen og smokingen, er det siste du ønsker å bekymre deg før det edle dag noe som bryllupet invitasjonen. Komme utformingen og innholdet i ditt bryllup invitasjon unnagjort så fort som mulig er en byrde av skulderen din. Dette bør være avsluttet og ferdig tidlig også, så de personene du ønsker tilstede på bryllupsdagen får invitasjonen omgående.