E2y

Hvordan søke myke poter til kattens klør

Hvis du eier en katt

Hvis du eier en katt, så har du sannsynligvis vet bryet katten din kan være til din gulv, utsatte ankler og verdifulle møbler. Og du ikke ønsker å Declaw dine dyrebare kjæledyr fordi det ikke er menneskelig å gjøre det. Hvis du vil lagre vintage møbler og andre verdisaker, kan du gi katten din en SoftPaws manikyr eller slip-on plast Klo dekker. Nedenfor finner du tips om hvordan du søker SoftPaws til katten din.

  • Bruk hansker for å beskytte dine armer og hender. Ha et par av standard gule gummihansker fordi de er strukturert for effektiv trekkraft når du griper en ulykkelig wiggling katt. Katten din kan ikke ripe eller bite deg fordi hanskene er tykke, og han kan ikke klø deg fordi hanskene er lange nok. Ikke bruk skinn eller strikke votter fordi de er glatte, og strikke votter kan lett gjennomboret. Skinnhansker derimot er dyrt.
  • Tilbringe kvalitetstid klining katten din mens du er iført hansker. Katten din må bli kjent med din hånd er følelsen og lukten med hansker slik at det vil være enkelt for deg å bruke SoftPaws på ham.
  • Vend og vugge katten din som et spedbarn i en arm. Hvis det er ingen til å hjelpe, så du trenger bare å krølle armen og hånden må forsiktig trykke kattens mage så katten din vil holde nede, og du kan ha et fast grep.
  • Bruke mer kvalitetstid cajoling og klining katten din. Katten din vil kanskje ikke vises glad blir snudd med buk-up, så du trenger for å berolige kjæledyret ditt litt for komfort.
  • Gripe underarmen av katten din utover labben sin. Holde den fast, men forsiktig. Katten din kan være sliter i dette øyeblikk, så be om hjelp hvis det er noen rundt. Hvis du er alene, bare omringe armen slik at du kan vugge katten din mot kroppen din og prøv å holde grepet.
  • Trykk både tommel mykt mot kattens pote bunnen puten å extrude kattens poter. Husk at katten sliter så sørg for at du kan opprettholde en effektiv grep.
  • Bruk clippers å dempe / trimme kattens klør. Dette er viktig slik at katten kan ikke punkteres eller scratch noe verdifullt i hjemmet ditt. Bare prøv å fokusere slik at du kan gjøre det raskt. Det er virkelig vanskelig å styre en katt sliter på armene.
  • Skyv Klo dekker på kattens avstumpet klør. Gjør det en om gangen. De Klo dekker må lett skli og passer godt på hver klo. Vær forsiktig montering klørne over Klo sheaths hvis de er for lenge fordi katten kan bli irritert hvis de ofte gni mot sheaths.
  • Sett ned Klo dekker og clippers og bruke mer kvalitetstid klining katten din. Skrape på kattens spesielle flekker etter slipping en to eller tre Klo dekker. Katten din trenger å slappe av fordi det er vanskelig å fullføre sette alle claw dekker hvis katten din blir for mye irritert.
  • Skyll og fortsette å bruke de resterende SoftPaws til katten din. Gjøre det en gang katten din blir rolig igjen.

Hvordan søke myke poter til kattens klør. Bruk hansker for å beskytte dine armer og hender.
Hvordan søke myke poter til kattens klør. Bruk hansker for å beskytte dine armer og hender.

Nå kan du spille med katten din eller har en god tid å se kjæledyret streife rundt huset ditt uten at du bekymre deg for at katten din kan lage riper eller pierce noe verdifullt.